Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz milyen ruhában...

Nőgyógyászhoz milyen ruhában kell menni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy esetleg szoknyában. De ilyen hidegben? Bugyit vegyek fel? Mert lehet extrém, de ilyenről is hallottam, hogy inkább ne vegyek fel.
2010. jan. 3. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
normálisan öltözz fel ! (bugyi,nadrág) ott úgyis le kell öltöznöd és úgy ülsz be a székbe.
2010. jan. 3. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy vegyél fel bugyit! Szoknya se muszáj,az nyáron valóban praktikus ilyenkor,de télen szerintem ne ha fáznál. Van egy elkülönített kis öltözőrész ahol vetkőzhetsz meg öltözhetsz. Nadrágot is letudod ott venni,bugyit is.
2010. jan. 3. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha megvizsgál csak nem gondolod, hogy bugyiban fog?! Hosszabb póló meg bugyi nélkül bemész és megvizsgál.
2010. jan. 3. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Pontosan. Azért ajánlják a szoknyát, mert nyáron csak felhúzod, a buygit megletolod, nem kell öltözködni. De van egy kis elkerített, eltakart rész, öltöző. Azt mondja hogy menj be, bvetklőzz le és ülj fel az asztalra.
2010. jan. 3. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
rajtam a múltkor nem hogy nadrág, de az alatt harisnya is volt:D most a doki kedvéért nem fogom megfázítani magam:D
2010. jan. 3. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Huhh...ilyen gyorsan még egy kérdésemre sem válaszolt 5 ember:D.

Ez lesz az első nőgyógyászati vizsgálatom. Majd a közeljövőben kérek időpontot. Debrecenben lakom és Dr. Aranyosi Jánoshoz megyek.

2010. jan. 3. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:
mit kombináltok ezen ennyit? azt vegyél fel amit akarsz. úgyis lekell venni.
2010. jan. 3. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!