14 éves vagyok, még nem jött meg a menstruációm. Már kb másfél-2 éve van fehér folyásom. De úgy 3 hete megváltozott: sárga lett, erős szagú, és darabkás. Kell aggódnom? Lehet, hogy nemsokára megjön?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,még nem jött meg a menstruációm. Már kb másfél-2 éve van fehér folyásom. De úgy 3 hete megváltozott: sárga lett,erős szagú,és darabkás. Aztán elmentünk tininőgyógyászatra,és vettek kenetmintát. Negatív lett,azt mondták nics semmi. De akkor mégis mitől? Lehet,hogy nemsokára megjön? De akkor nem barnásnak kellene lennie? Aki tud kérem segítsen! Előre is köszönöm!2008. júl. 31. 18:31
11/12 anonim válasza:
Az előző válasz kiegészítése : Mielőbbi gyógyulást kívánok !!
12/12 anonim válasza:
énugy tudom hogy ez fertőzés, hüvelygomba. csak a nőgyógyász azt mondta hogy semmi. akkor nem tom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!