Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj mikor kihúzom a...

Miért fáj mikor kihúzom a tampont? 16/L

Figyelt kérdés
Most kezdtem el tampont használni (mini) és mikor megtelt alig bírtam kihúzni ,és fájt.Nem tudom hogy most mindenkinél így van,vagy én csinálok valamit rosszúl.

2014. jún. 18. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha még szűz vagy, akkor tényleg kellemetlen lehet, amikor a megtelt (azaz megduzzadt, szélesebb) tampon kifele jön. Ha nagyon kellemetlen, próbálkozhatsz esetlen mini tamponnal, vagy ha az sem megy, akkor simán betéttel.
2014. jún. 18. 20:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Minit használok,köszönöm a válaszod.
2014. jún. 18. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
A jómultkor is volt egy hasonló kérdés. Akkor a hölgyek azt javasolták a beszorult tamponosnak, hogy jól széttett lábbal húzza ki az eszközt. Gondolom itt is az segítene....
2014. jún. 18. 21:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszod.
2014. jún. 18. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg guggolva.
2014. jún. 18. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztosan teljesen megtelt amikor kihúztad? Nekem akkor szokott ilyen lenni, amikor idő előtt cserélek, és nincs teljesen tele. Ha teheted, fájdalom esetén hagyd bent még egy kicsit, és később könnyen kijön.
2014. jún. 19. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se telt meg egészen, még várni kellett volna kicsit.
2014. jún. 19. 10:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben ,köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 19. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is fáj, pedig már csöpögök, mikor húzom ki, annyira teli van.

Nyilván, mert egy tampon nem izgató, nem "nedvesedsz" tőle, így érthető, ha kellemetlen.

2014. jún. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!