Szeretkezés utáni vérzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb. 3 hete voltam orvosnál olyan problémával, hogy együttlétek során fájlaltam a méhemet. Az orvos azt mondta, egy felfázás "terjedhetett" a petefészkemre, méhemre, ez gyulladt be. Írt 3féle gyógyszert, plusz kamillateás hüvelyöblítést javasolt. A gyógyszerek már rég elfogytak, 2 hét szexmentes időszakot tanácsolt. Vártunk 3 hetet vele, most viszont szex közben és utána is véreztem. Tervezek visszamenni az orvoshoz emiatt, csak így előzetesbe kérdezném, van e okom félni emiatt. Sajnos sok féle helyen olvasgattam, lehet elkerülte a figyelmemet, de nem találkoztam hasonló esettel.
2014. jún. 18. 15:52
1/4 anonim válasza:
Méhszájseb szokott ilyen tünetet okozni.
3/4 anonim válasza:
Pedig valami gyulladás van ott még mindig
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat a késői válaszért, igen, kiderült. Azt mondták, ennyi gyógyszer teljesen felborította a "dolgokat", és egy kis mértékű gyulladásom még mindig volt, bár az orvos szerint nem ez okozta a vérzést, hanem a rengeteg gyógyszer. Kaptam még egy gyógyszert persze, és utána javasolt egy hüvelyflóra visszaállító gyógyszert. Ezután rendbe jöttem, szerencsére nagyon alapos vizsgálaton estem át, és nem mutatott semmi komolyabbat. Hátha esetleg valaki ilyen helyzetbe kerülne, nem kell rögtön megijednie, az orvosi szakvéleményt érdemes megvárni a pánikolással, most már én is tudom :D
2014. okt. 17. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!