Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik a menstruációm?

Miért késik a menstruációm?

Figyelt kérdés
Már egy hete nem jött meg,mostanában nem eszek rendesen ez is lehet az oka vagy lehet hogy nagyobb baj van? 10/l

2014. jún. 15. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha 10 éves vagy akkor még be sem állt rendesen...
2014. jún. 15. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:
De lassan egy éve van meg,és amikor először jött meg akor hónap elején,aztán vegén most meg hónap közepén!
2014. jún. 15. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:
10.-én mikor haza jöttem suliból akor a bugyimon valami nyálka volt fehér és benne halvány piros folt,aztán meg semmi..
2014. jún. 15. 20:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem minden hónap pl. 7.-én jön meg, hanem a menstruáció utolsó napjától a következő első napjáig kell számolni. Nekem pl. pont úgy jön ki, hogy folyamatosan tolódik (hónap elején, kicsit késöbb hónap közepe stb.) Kicsit várjál, előfordulhat több oka miatt is. Van akinek bekavar ha hirtelen váltással kezd diétázni, vagy valamin streszel. Beszélj anyukáddal, és ha egy bizonyos időn belül nem jön meg orvoshoz kéne menned.
2014. jún. 15. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy ha nem eszel rendesen, befolyásolhatja a menstruációt, de a korod miatt is kimaradhatnak hónapok is. Akár 2-3 év is eltelhet mire beáll. Bajra álmodban se gondolj! Egyél rendesen, és majd meglátod mi lesz. De akkor se aggódj, ha pár hónapig nem jön meg.
2014. jún. 16. 05:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Anyukámmal beszéltem,mától rendesen étkezem már,remélem orvoshoz nem kell mennem!
2014. jún. 16. 09:25
 7/9 A kérdező kommentje:
mennyi időn belül menjek orvoshoz/nőgyógyászhoz?
2014. jún. 16. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A 05:21-es vagyok. Orvoshoz akkor kell menned, ha fél évig nem lesz semmi. Addig nyugodtan legyél, és ne is álmodj arról, hogy baj van!
2014. jún. 16. 10:29
 9/9 A kérdező kommentje:
ha novemberig nem jön meg akkor kerunk időpontot!
2014. jún. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!