PCOS vagyok, hogyan tovább?
Sziasztok!24 éves lány vagyok,PCOS-el kezelnek... :-/
Clostilbegyt-et szedtem már most másodjára,de ettől nem akar megjönni(az elsőtől megjött)...mit tegyek?Voltam a ciklusom 14. napján uh-n,akkor volt(van) pé-em.(20 mm).Azóta nem voltam,várjam,amíg megjön... :/ Most vagyok a 30. napba,görcseim vannak,mintha meg akarna jönni,de semmi jele nincs... :( Ilyenkor kaphatok még tüszőrepesztőt vagy megint Norcolut-ot fognak írni? :/
Szeretnénk már babát a párommal,de hogy ilyen össze-vissza reagál a szervezetem,kicsit kétségbe vagyok esve... :(
Hozzáértő orvoshoz menj!
Ha még nem tetted azonnal kezdj bele az életmódváltásba!
A PCOS nem nőgyógyászati jellegű probléma. A hátterében az IR áll, ami komplexebb kezelést igényel annál, mint hogy bekapkodsz pár szem gyógyszert. Ráadásul hosszútávon cukorbetegséghez vezet, illetve ha létre is jön a terhesség, nagyobb a kockázata a vetélésre.
160 g diéta, mozgás, ha az orvos is úgy látja MET
Köszönöm válaszodat!Egyébként vérvétel meg volt,minden rendben volt,kivéve a tesztoszteronszintem volt magas.
Viszont mellékhatásai hál'Istennek nincsenek(szőrösödés,zsíros-pattanásos bőr,stb.)Azért megfogadom a tanácsodat,és felkeresek egy ehhez értő dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!