Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten kombi, hüvelyzuhany?

Canesten kombi, hüvelyzuhany?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,nincs nemi èletem.Elmentem nőgyógyászhoz (folyásom miatt) vett kenetet..es mondta hogy betadine hüvelykupot hasznaljak...visszamentem 1 het mulva az eredményből az derült ki hogy vegyes gombam van.Felirt canesten kombit,hüvelyzuhanyt..de most melyiket csináltam? A canesten kombi az 18 éves kortól alkalmazható....fogalmam sincs mit csináljak..:/ valaki tudna segíteni?

2014. jún. 14. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Használtam nem egyszer a Canesten Kombit, de emlékezetem szerint sehol nem volt leírva, hogy csak 18 éves kor felett használható.

Azt tedd, amit az orvos mondott, és használd amit felírt neked.

2014. jún. 15. 06:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Canesten combi 14 évesen is használható!!
2014. jún. 15. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A betadine volt nagy marhaság... Teljesen kiirtja a hüvelyflórát, a jó baktériumokat is, ami miatt el tud szaporodni a gomba.

Próbáld meg a canestent, hüvelyzuhany nem kell, mert a gyógyszert is kiöblíted. Én 6 napig használnám a helyedben, ez 2 doboz, és 10 napig kenném kívülről is. (az én dokim anno ezt javasolta)

Ezután lehet hüvelyflóra helyreállítót alkalmazni, amiből a kúp (pl gynofloor) formátum jobb, mint a zuhany. (nem mossa ki a mikroflórát)

2014. jún. 15. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használd a Canestent, nem lesz tőle semmi bajod. A hüvelyzuhanyt lehet azért írta ki, mert a tabletta nem mindenkinek folyik ki.
2014. jún. 15. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!