Canesten kombi, hüvelyzuhany?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,nincs nemi èletem.Elmentem nőgyógyászhoz (folyásom miatt) vett kenetet..es mondta hogy betadine hüvelykupot hasznaljak...visszamentem 1 het mulva az eredményből az derült ki hogy vegyes gombam van.Felirt canesten kombit,hüvelyzuhanyt..de most melyiket csináltam? A canesten kombi az 18 éves kortól alkalmazható....fogalmam sincs mit csináljak..:/ valaki tudna segíteni?2014. jún. 14. 22:30
1/4 anonim válasza:
Használtam nem egyszer a Canesten Kombit, de emlékezetem szerint sehol nem volt leírva, hogy csak 18 éves kor felett használható.
Azt tedd, amit az orvos mondott, és használd amit felírt neked.
2/4 anonim válasza:
Canesten combi 14 évesen is használható!!
3/4 anonim válasza:
A betadine volt nagy marhaság... Teljesen kiirtja a hüvelyflórát, a jó baktériumokat is, ami miatt el tud szaporodni a gomba.
Próbáld meg a canestent, hüvelyzuhany nem kell, mert a gyógyszert is kiöblíted. Én 6 napig használnám a helyedben, ez 2 doboz, és 10 napig kenném kívülről is. (az én dokim anno ezt javasolta)
Ezután lehet hüvelyflóra helyreállítót alkalmazni, amiből a kúp (pl gynofloor) formátum jobb, mint a zuhany. (nem mossa ki a mikroflórát)
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan használd a Canestent, nem lesz tőle semmi bajod. A hüvelyzuhanyt lehet azért írta ki, mert a tabletta nem mindenkinek folyik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!