Ez lehetséges? Menstruáció.
Figyelt kérdés
már olyan 3-4 napja jött meg a menstruációm (még nem állt be rendesen ezért nem tudom pontosan melyik nap jön meg mert először csak ilyen kis barna cseppek vanna aztán valamelyik nap elkezd "ömleni")és kicsit szédülök és furán vagyok...azt hittem,hogy az időjárástól de már nem tudom:S pedig nem ma jött meg és ilyenkro már enm szoktak tüneteim lenni...szerintetek?2014. jún. 14. 16:13
1/2 anonim válasza:
Szia, nekem 2 éve jött meg először, viszont nekem sem ált be még rendesen (most is egy héttal hamarabb jött meg). Nekem is vannak olyanok, hogy egész nap semmi bajom, vagy épp hogy majd meghalok, esetenként nem birok felülni sem az ágyon, mert annyira szédülök, hogy azonnal visszaesem. Csak azt tudom ajánlani, higy igyál folyadékot, mert mivel ahogy mondtad, nem vagy benne biztos, hogy nem az időjárástól van-e. Igyál sokat, és ha nincs valami programod, itt az idő lustálkodni nap közben is, hisz egy jó alvás csodákra képes. :)
13/L
2/2 A kérdező kommentje:
oksi:DDköszi a választ!
2014. jún. 14. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!