Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert faj ennyire a mellem es...

Miert faj ennyire a mellem es a hasam?

Figyelt kérdés
Menstruacio elott mindig faj kb egy masfel hettel a mellem par napig. Viszont most sokkal jobban faj es a bal oldalt a hasam sokat szurkal. Mi lehet az oka? Nagy baj lehet? Egyenlore nogyogyaszhoz nem tudok menni ezert kerdezem itt hogy hatha masnak is volt mar ilyen es tud valamit mondani hogy mitol? Koszonom.

2014. jún. 12. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Valaki ilyen erősen érzi a peteérést....hallottam olyat is, aki alig tud tőle dolgozni, úgy szurkál a hasa fél napig. A mellfájdalom szerintem normális mindenkinél, én is érzem. Ha nagyjából havonta felváltva érzed a fájdalmat a petefészkeidben, akkor szerintem nincs nagy baj.
2014. jún. 12. 23:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt akkor megnyugszom. Igen mindig faj a mellem de nem ennyire hogy ra sem birok fekudni es a hasam sosem szokott pedig mar 10 eve memstrualok.. de akkor tenyleg remelem hogy nincs nagy baj :)
2014. jún. 12. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Teszted negatív lett? Terhesség okozhat túlzott mellfájdalmat és hasszurkát!
2014. jún. 13. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!