Baba vagy nem baba? 06. 09-én kellett volna megjönnie a menszeszemnek, azóta semmi. A tüneteim: majd leszakad a derekam, néha alhasi görcseim vannak, néha hisztis vagyok, néha zokogok egy mesefilmen, és ölni tudnék egy kis hekkért!
Figyelt kérdés
Teszteltem is, kétszer is, mindkettő negatív lett. A párommal kb 1 hónapja kezdtünk dolgozni a babaprojecten. Lehet, hogy a tesztek ellenére babóca van a dologban?2014. jún. 12. 20:01
1/4 anonim válasza:
Nem valószínű, szerintem inkább mindjárt meg fog jönni, bocs, de nekem inkább úgy tűnik, hogy nagyon rá vagy pörögve a dologra és bemeséled magadnak, hogy terhes vagy, aminek egyébként ilyenkor még semmilyen tünete nincs.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából a "sorsra van bízva" a történet, nem számolunk, nem mérünk hőt, meg semmi egyéb. Ennek ellenére lehet, hogy bebeszélem... Ja, és fehér folyásom is van, ami korábban csak peteérés környékén jelent meg...
2014. jún. 12. 20:09
3/4 anonim válasza:
Elvben lehet gyerek, csak nem valószínű, most kezdtetek próbálkozni, nagyon kevesen esnek azonnal teherbe, van két negatív teszt és a terhességnek ebben a korai szakaszában se hiszti, se semmilyen tünet nincs, ellentétben a menstruációval :) Kaja utáni sóvárgás, csak hónapok múlva lenne, ha terhes lennél.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos hozzászólásokat!
2014. jún. 12. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!