Az egyik mellem nagyobb mint a másik? Lehetséges hogy van valami bajom?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és a jobb oldali nagyobb2014. jún. 12. 10:47
1/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ne aggódj!
2/7 A kérdező kommentje:
igazából azért ilyedtem meg mert a nagyobbikban érzek is valamit , de lehet hogy csak beképzelem :( felul mintha éreznék valamit de lehet hogy azt kell is éreznem ?
2014. jún. 12. 10:57
3/7 anonim válasza:
A bal szokott inkább nagyobb lenni, de ennek semmi jelentösége. Mennyire nagyobb? (Priviben küldhenél képet rola ha nagynak tartod az eltérést.) Ha valami csomot, elváltozást találsz akkor irány a doki!
4/7 anonim válasza:
Általában mindenkinek nagyobb az egyik.
De ha érzel benne valamit, akkor orvos.
Esetleg mutasd meg anyukádnak, hogy ő is érez-e benne valamit vagy csak te képzelődsz.
5/7 anonim válasza:
senkinek sem egyforma, nekem a jobb nagyobb.
6/7 anonim válasza:
Nekem se egyforma, a bal a nagyobb.
7/7 anonim válasza:
Állatlában azt mondják a bal mindig nagyobb, mert ott van a szív...(nekem is a bal nagyobb), de ha Anyukád is majd érez vamit vagy továbbfály akkor doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!