Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten combiról mi a vélemén...

Canesten combiról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

1szer használtam utána ujra előjött a gombám de akkor nem vettem elég hamar észre.olvastam h a canesten csak erösiti a gombát ez mennyire igaz?

most is jelentkeznek a tünetek,elkezdejm használni?mert még idöben eltudom kezdeni, v vegyek vmi mást?csak hétfön tok menni legközelebb gyogyszertárba

ja és a borax glicerinröl hallottatok?télleg jó?

2010. jan. 2. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:

A canesten kombi csak akkor nem mulasztja el a gombát, ha nem is az volt a bajod amire ki van találva.

Ha pedig újra előjön a gombád, arról sem a canesten tehet. Ilyen van, nem fog egy gyógyszer örökletes védettséget adni.

Amúgy szerintem nem érné meg kísérletezgetni, hogy melyik a jó. Mindben kb ugyanaz van. Menj el dokihoz, mert lehetséges, hogy más bajod van.

2010. jan. 2. 16:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én is sokszor hasznaltam mar canesten kombit, kb. 3 hetig hatott, aztan a következö menszim utan ujra elöjött a gomba. Sokkal olcsobb volt az kup, ami venyre kaphato és a gyogyszertarban készitik el a patikusok. )elfeliztem a nevet, az orvosod biztosan tudja mirol beszelek). Egyebkent az elözö hozzaszoloval kicsit vitatkoznek: én mindig elmentem a gombammal orvoshoz, csak gyogyszerekkel tömtek (egy csomot fogytam tole) és semmi haszna nem volt, max az,h tovabb romlott az allapotom. Aztan az egyik orvosom azt mondta, h most ne szedjek semmit, csak felirta a fenn emlitett, gyogyszertarban keszitett kupot (ja igen, és csak par szaz ft!) és elvoltam vele. Nem mondom, h elmult teljesen, mert most is elöjön, csak mar ritkabban. Én mar nem is reménykedek egyebkent... Kedves kérdezö: esetleg nem szedsz fogamzasgatlot? Canestent evi 3szor többszor ne hasznalj, és javaslom h menj el orvoshoz!
2010. jan. 2. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Második is azt erősítette meg, hogy jobb vele inkább orvoshoz menni.

Egyébként nekem is volt egy időben visszatérő gombám. Fél éven keresztül minden hónapban előjött. Az én orvosom nem foglalkozott vele mikor mondtam, úgyhogy én próbáltam megkeresni a forrást mert nem tartottam normálisnak a dolgot.

Nem használtam tangát, próbáltam másképpen táplálkozni stb semmi. Eldobtam a tampont és mióta betétet használok nyoma sincsen gombának. Ennek már fél éve.

2010. jan. 2. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Grapfruit mag olaj, csodákra képes.Amikor koleszos voltam nekem is állandóan visszajött a gombám, már törzsvendég voltam a nőgyógyásznál. Egyszer ráuntam és kipróbáltam a grapfruit mag olajat, vízbe kell cseppenteni és úgy meginni. Azóta nem mondom ,hogy nem volt, de amikor érzem h panaszom van rögtön elkezdem inni napi 3-4 alkalommal és gyorsan helyre hoz, de nagyon ritkán van mostmár.Próbáld meg, hátha segít. eüs
2010. jan. 2. 16:30
 5/8 A kérdező kommentje:

iszom a grapefruitot és ennek ellenére jött ki:S

mindenhonapban voltam nögyogyásznál legutobb szeptemberben ugyanazokat kaptam utána vettem anti candida teát és grapefruit cseppet,a teát abbahagytam az ize miatt de a cseppeket nem,erre most dec végén kijött 2honapig volt jo.

nem szedek fogamzásgátlot, óvszert használunk,a párom nem fertözödött volt ö is dokinál.

vizsgaidöszak van stresszelek eléggé lehet ez hozta ki..

a canestent január körül pont1éve használtam de nem volt elég akkor. de most nem olyan erösek a tüneteim és mint irtam idöben észre vettem.anno kb 2honapig kezelés mentesen éltem, és lehet ezért nem volt elég a canesten.

annyiray biztam a grapefruit cseppekben,de csak2honapig volt jo=( irtam ezt a boraxot másik forumban olvastam h jo most ma probáltam elöször és ha hiszitek ha nem érzem h javult mármint nem viszket és nem ég)tisztában vok h kb2-3hét mulva hat addig használnám,de mellette akartam a canestent amit nem merek elkezdeni mert félek h ezzel csak ártok(mert korábban sem volt hatásos de ismétlem erösebbek voltak a tüneteim)

ezért irtam a kérdést h mennyire jo

köszönöm h válaszoltatok

2010. jan. 2. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a Canesten tökéletes volt. 3 nap minden este egyet feltettem és a 3. nap már nyoma sem volt. Mondjuk nekem konkrét dolpgtól jött elő 2szer 3szor: sikosító.

Egy ismerősömnek akkor jön elő ez a gomba, ha szeretkezett a párjával. Mint kiderült az óvszeren lévő sikosítóra volt érzékeny, amit alapból rákennek. Most a tabival próbálkozik.

De amúgy sok mindentől előjöhet, az idegességtől is. Én nem tudok saját tapasztalataimat elmesélni, de remélem, megtalálod a megfelelő gyógyszert/módszert ellene!

2010. jan. 4. 17:23
 7/8 A kérdező kommentje:
barátommal mikor lefeküdtem, rá 1évre jelentkeztek ezek a tünetek,de elképzelhetö tényleg a sikosito,de már mondtam a dokinak és azt mondta h biztos nem adtol..holnapra bejelentkeztem de ettöl a borax glicerines vmitöl most tünetmentessé váltam..nem tudom lehet jo lett de akkor a doki hnap hülyének fog nézni
2010. jan. 4. 19:56
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem nem a canesten kombi vált be hanem a sima canesten kenöcs két nap alatt elmult! :)
2010. jan. 5. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!