A melltartókra rá van írva, hogy pl.70A. Mit jelent a 70 és mit jelent az A? 13/L
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 15:41
1/6 anonim válasza:
A 70 a törzs átmérője, a A a kosár mérete ez a legkisebb méret, van B, C, D stb.
2/6 anonim 

válasza:

A betűk a kosárméretet jelölik, A kosár a legkisebb,innen egyre nagyobb pl B,C,D...stbstb, a szám pedig a melled alatti körméret centiméterben.:)
3/6 anonim 

válasza:

az első válaszoló teljesen jól írta.
A,B,C,D a kosár mérte, növekvő sorrendben írtam de vannak ennél nagyobbak is.
csak viszonyításnak mondom:
egy 90/A-s mell arra utal, hogy valaki duci(telebb) de a melle nem valami nagy
egy 80/c-s mell pedig arra, hogy valaki normális/vékonyabb alkatú, de a melle szép nagy.
4/6 anonim 

válasza:

Teljesen igazuk van az elottem szoloknak. Nincs is mit irjak:)
5/6 anonim 

válasza:

Az elsőnek nincs igaza. A számok (70,75,80...stb.) NEM az átmérőt jelölik, hanem a kerületet (hamár matematikai fogalmakkal akarunk dobálózni). Tudod te, h mi az az átmérő egyáltalán???
A többiek jól írták, csak valakinek muszáj kijavítania az első válaszoló hülyeségét, és látom, más nem teszi, akkor hát én megteszem.:) Sry.
6/6 anonim 

válasza:

ha megméred magad a melled alatt akkor kapsz egy számot. pl.:68cm a melltartók mindig 5-ösével vannak számozva. tehát a 68 a 65 és a 70 közé esik. mindig a nagyobbat vedd! ez a szám a 70 a mellkörméreted. a betűk pedig a kosárméretet jelöli. egyszerűbben szólva azt, hogy mekkora a melled. ebben van AA kosár, A kosár, B kosár, C kosár, D kosár. mérd meg a melled ott ahol a legnagyobb! AA kosár:10-12 cm eltérés a mellkörmérettöl(mkm) A kosár: 12-14 cm eltérés B kosár:14-16 cm eltérés (ez kell nekem) C kosár: 16-18 cm eltérés D kosár: 18-20cm eltérés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!