Miért van még mindig ez a hüvelyi folyás?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál azzal a panasszal hogy sárgás hüvelyi folyásom van ami nem volt azt mondta be van gyulladva a hüvelyem de nem kezdtem el rögtön használni a kúpot és gyógyszert amit felírt mert pár nappal menstruáció előtt álltam így megvártam míg megjön és elmúlik. Tegnap előtt használtam el a kúpot és még mindig sárgás folyásom van, ez normális? már elszedtem mindent csak egy kenőcs maradt amit kenegetni kell, de ennyi. Lehetséges hogy nem múlt el még mindig?2014. jún. 10. 22:04
1/1 anonim válasza:
Lehetséges. Ilyenkor vissza kell menni a dokihoz. Sajnos nem is kifejezetten ritka, hogy nem sikerül elsőre legyőzni a fertőzést. Visszamész és a dokid ír fel más szert - remélhetőleg szájon át szedhetőt, mivel a második lépés általában az szokott lenni jobb helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!