Amikor először tampont használtatok akkor anyukátok tudott róla vagy nem? És honnan volt tamponotok?
Nem tudott róla. Xd
Az egész ügy úgy kezdődött hogy most a mamámnál lakunk, mert a mi házunkfelújítás alatt van. És anya is menstruál (😂) és tudom hova rakta az ilyen cuccokat. De a tisztasági elfogott és csak egy normal tampon volt ott. Még soha nem használtam akkor, és hát nem nomrmállal kell kezdeni, és egyébként is naggyon féltem. Hála Istennek a mamámnak van tartalékba kettő betét a fürdőszobájába (neki már nincs meg). És az egyiket felhasználtam. Aztán másnap jöttünk a házunkba takarítani, és végre lecserélhettem a betétet. Volt tisztasági, betét, és tampon. Nagyon furdallt a kiváncsiság... Ki akartam próbálni. A WC-ben van egy betéttartónk. Raktam bele tisztaságit, szárnyasat, és hát tampont. Addig csak egy tisztaságit raktam be, mert nem volt erős a vérzésem. De aztán a mamámnál észrevettem, hogy kezd erősödni. És nem akartam a szárnyasat. Így maradt a tampon. Huh. Hát én annyira izgultam... Csak úgy remegett a lábam! És felraktam... Az volt az első ilyen. Anya nem tudott róla... Vagy lehet tudni fogja. XD Mert tegnap történt. Azóta már a harmadik tampon van bennem. :) (jó ez így elég furán hangzik) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!