Lányok, ti szoktatok beszélni a barátnőtökkel a menstruációról?
Azért azt megnézném ha hasmenés miatt be..színezed a bugyidat azt is átbeszélgeted-e a fiókkal, vagy azt mégse?
Csak a mensiről esik jól neked fiukkal a társalgás...
Van amit titoknak érzel és van amit nem?
A bármi az mindent magába foglal.
Komolyan nem hiszem el. Látjátok, ezért nem hisznek sokan a fiú-lány barátságban.
A legjobb barátom 9 hónapja boldog párkapcsolatban él, már jóval azelőtt is legjobb barátom volt. Természetesen a lány tudja, hogy a barátokat nem választhatja csak úgy szét, tehát összebarátkoztunk a barátnőjével és tényleg, igazán jóba lettünk mi is.
Vannak olyanok akik lányokkal visongva beszélik meg ezeket, mások keresnek maguknak egy meleg embert, nekem pedig egy fiú a legjobb barátom 5 teljes éve. Szerintem abszolút nem gond, hogy mély lett a viszony köztünk.
Nem 10 évesek vagyunk, tehát ő is tudja, hogy ez egy természetes jelenség a nőknél. Nem azt osztom meg vele, hogy milyen az állaga, vagy éppenséggel pirosabb, mint máskor. Nem is kell megmondanom neki, hogy "Hé, figyelj, menstruálok.". Ő ezek nélkül is látja rajtam. Tudja. Ha épp fáj a hasam és megkérdi mitől akkor nyilván nem azt fogom neki válaszolni, hogy "Jaaj, csak megütöttem." , mivel nem igaz, és az őszinteség fontos.
A másik pedig, hogy szerintem magáról a vérzésről beszélni, BÁRKIVEL, undorító.
Hidd el, nekem sokkal többet ér Ő :)
Nincs szükségem lány legjobb barátra. Sok barátom van, de úgy érzem egyikükkel sem bizalmas a kapcsolatom annyira, mint azzal az egy fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!