Ez kicsit fura kérdés lessz, de amikor feldugom a tampont akkor nem árzem, csak az ujjam hegyével. Nem merem tovább dugni, pedig a mutató ujjam nincs bent teljesen. Akkor most mit csináljak? Nemrég használok csak tampont. (Virág,15/L)
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 11:35
1/8 A kérdező kommentje:
érzem,bocs elirtam
2010. jan. 2. 11:36
2/8 Just Happy 94 válasza:
Semmi baj. a lényeg, hogy addig kell tolni, míg "ott" nem érzed. akkora jó, mert akkor nem akadályoz téged semmiben. nem kell teljesen benn lennie az ujjadnak (nekem sincs). szóval tényleg nyugi. =) 15/L(1 éve azt használok)
Peach
3/8 anonim válasza:
Nem kell teljesen, csak addig, amíg már nem érzed, tehát szerintem jól csinálod :).Az a lényeg, hogy ne érezd, hogy ott van, és ne zavarjon.
4/8 anonim válasza:
Épp ez a jó a tamponba, hogy nem érzed:)
Nyugodtan dugd feljebb nem fog eltűnni:) a lényeg hogy a madzagot hagyd kint és azt ne dugd be.
5/8 anonim válasza:
Szia! Az nem baj hogy nem érzed az ujjaddal, nem is az a lényege hogy érezhető legyen. A tampont addig dugd ameddig bírod. Én is addig nyomom míg a mutatóujjam már nem tud feljebb menni.Nyugodtan, nem lesz semmi baj hisz a madzag elég hosszú.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
A gyors válaszokat,megnyugodtam.
2010. jan. 2. 11:50
7/8 anonim válasza:
Az a lényeg, hogyha mászkálsz, vagy leülsz ne érezd, én is így szoktam megnézni, mert van mikor úgy érzem nem megy tovább, de ha megyek egy pár lépést vagy leülök akkor érzem, és akkor feljebb nyomom
8/8 anonim válasza:
Ez mind igaz, amit írtak a lányok, én még annyit tennék hozzá, hogy OB Comfort Silk-et használj, mármint amin van olyan fedőréteg, ami megkönnyíti a dolgokat. Én már scak olyat veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!