Normális hogy ennyire vérzek? Többi lent.
Figyelt kérdés
2 éve jött meg,már kétszer voltunk orvosnál,majdnem kórházba kerültem,még hormontablettát is szedtem,azonban semmi nem használ.Valamikor 3 hónapig nem jön meg valamikor meg 3 hónapig nem áll el. Nincs valami használható ötletetek,mert kezdek egyre jobban félni?!(14 vagyok)2014. jún. 9. 17:56
1/7 anonim válasza:
Ez nagyon nem normális..tovább kell menni más orvosokhoz, vérvétel stb hormon vizsgálatok és csak találnak valami okot/kezelést..
2/7 anonim válasza:
tényleg keress másik orvost, mert ez így nem, nem normális...
3/7 anonim válasza:
Először is el kéne menned ismét nőgyógyászhoz, olyanhoz, aki komolyan is veszi a dolgok és tényleg foglalkozik a problémáddal. Kiegészítésnek az Aviva tornának nézz utána, Budapesten gyakran tartanak tanfolyamokat, vidéken is van néha. Nekem ugyan csak 7-10 napot késett ,időnként, de azt szépen rendbe rakta a torna. Nagyon sok a pozitív tapasztalat vele kapcsolatban. A tanfolyam nem olcsó, de szerintem megéri, mert talán így természetes módon is megoldható a problémád. A könyvön és a CD-n tudsz esetleg spórolni, mert online is megtalálhatóak. De mindenképp ajánlott a tanfolyamra elmenni, mert ott tudod helyesen elsajátítani a gyakorlatokat, és kaphatsz személyre szabott tanácsokat is.
4/7 anonim válasza:
Hogyhogy "nem áll el"?
Mmeddig tart (olyankor)?
5/7 anonim válasza:
Hány napos (normál esetben) a ciklusod?
6/7 A kérdező kommentje:
Mindig más,akkor mentünk először orvoshoz,amikor 2 honapig nem állt folyamatosan véreztem csak néha fordult elő,hogy 1-2 napra befejeződött,aztán megint elindult. Volt egy időszak amikor azt hittük minden oké lesz és beáll aztán megint véreztem úgy 2 hónapig és csak ilyen véralvasztó gyógyszerrel sikerült megállítani a menzeszem.
2014. jún. 9. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!