Mik lehetnek az első menstruáció jelei? Nálatok mi volt? /görcs, fejfájás? /
12 leszek es 2 napja görcsöl a hasam,és a fehérneműmben fehér folyásszerűséget észlelek.Görcsöl a hasam alatt is,es fáj a derekam.A mellem is megnőtt,1éve növekszik,és lent is szőrösödik!!
Lehet hogy megjön hamarosan?Ti vártátok??
Nekem nem volt semmi elő jele, elmentem wc-re a suliban és láttam, tiszta vér a bugyim. Ú, mondom szerencsém, hogy hordok magamnál egy ideje betétet. Először a barátnőim, mikor ki jöttem a fülkéből és mondtam nekik, hogy megjött, nem hitték el, mert előtte vicceltem ezzel sokat, hogy kijöttem a wc-ből és mondtam, hogy megjött, viccből. De miután nagyon győzködtem őket elhitték.
Vártam, mert nagyosabbnak éreztem magamat. Majd rájöttem, hogy egy fenét, az egész szenvedés. Betét csere, elfogyott a betét, le kell menni a boltba, melyiket vegyem, olyan lett a bugyim, francba, nem jön ki a folt stb...
Előtte már régóta volt fehér folyásom, olyan 10,5 éves korom óta, a mellem is nőtt, szóval rám csak úgy "lecsapott" a menstruáció. :D
Bocsi, hogy ilyen stílusban írtam, csak most is megjött és a pokolba kívánom az egészet... 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!