Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik lehetnek az első menstruác...

Kokollari kérdése:

Mik lehetnek az első menstruáció jelei? Nálatok mi volt? /görcs, fejfájás? /

Figyelt kérdés

12 leszek es 2 napja görcsöl a hasam,és a fehérneműmben fehér folyásszerűséget észlelek.Görcsöl a hasam alatt is,es fáj a derekam.A mellem is megnőtt,1éve növekszik,és lent is szőrösödik!!

Lehet hogy megjön hamarosan?Ti vártátok??

2014. jún. 7. 21:55
1 2
 11/14 anonim válasza:
Mielőtt megjön egy nappal előtte szokott (kissé) görcsölni.
2014. jún. 9. 16:17
 12/14 anonim válasza:
Nekem mikor először megjött a 11 éves SZÜLINAPOMON reggel mikor felkeltem... Előtte este hát fájt a derekam, a melleim megdagadtak és barnás folyás volt.. reggelig.. :/
2014. jún. 9. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem előtte lévő napokban több lett a fehérfolyás aznap pedig egyáltalán nem volt.Meg előtte levő 1-2 napban hasmenésem volt, szédültem, hasam, derekam, fejem is fájt ezért azt hittem beteg vagyok..aztán este kiderült hogy mégse betegsé volt:D
2014. júl. 14. 17:24
 14/14 anonim válasza:

Nekem nem volt semmi elő jele, elmentem wc-re a suliban és láttam, tiszta vér a bugyim. Ú, mondom szerencsém, hogy hordok magamnál egy ideje betétet. Először a barátnőim, mikor ki jöttem a fülkéből és mondtam nekik, hogy megjött, nem hitték el, mert előtte vicceltem ezzel sokat, hogy kijöttem a wc-ből és mondtam, hogy megjött, viccből. De miután nagyon győzködtem őket elhitték.

Vártam, mert nagyosabbnak éreztem magamat. Majd rájöttem, hogy egy fenét, az egész szenvedés. Betét csere, elfogyott a betét, le kell menni a boltba, melyiket vegyem, olyan lett a bugyim, francba, nem jön ki a folt stb...

Előtte már régóta volt fehér folyásom, olyan 10,5 éves korom óta, a mellem is nőtt, szóval rám csak úgy "lecsapott" a menstruáció. :D

Bocsi, hogy ilyen stílusban írtam, csak most is megjött és a pokolba kívánom az egészet... 12/L

2014. aug. 24. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!