Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csikló fitymájának eltávolítás...

Csikló fitymájának eltávolítása, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy a csiklómat teljesen befedi a fitymája, egy ráncos bőrdarab, ami kb. 3 cm hosszú és a hegye 1cm-re megvastagodik. Álló helyzetben mikor összezárom lábaimat akkor is kilátszik a nagyajkaim közül. Baromira zavar. Egyszerűen olyan, mintha egy marha nagy kapucnija lenne a csiklómnak. Utálok akárcsak ránézni is.

Titokban bejelentkeztem a nőgyógyászhoz és megmutattam, azt mondta egészségügyileg nem okoz semmit ha eltávolítják. Egyedül amiatt vagyok kényelmetlen helyzetben, hogyan adjam elő a szüleimnek. Mit tennétek a helyemben?

16L

2014. jún. 5. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
2014. jún. 6. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
2014. jún. 6. 21:05
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Én megértelek. Bár fiu vagyok, de én is körülmetéltettem magam. Várj még két évet, és akkor nem kell a szülőkkel megosztanod ezt a dolgot.
2014. jún. 6. 23:07
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha téged ennyire zavar, hogy ilyen, akkor csináltasd meg szerintem. Aki külső késztetések miatt akarja megműttetni magát, azt mindenképpen lebeszélném. Te viszont saját magad miatt csinálnád. Nem mások kedvéért, vagy másoknak való megfelelés miatt, hanem azért, hogy te jobban érezd magad a bőrödben. És így teljesen egyetértek veled. Ha pedig nőgyógyászhoz is elmentél már vele, akkor valószínűleg az elhatározás, bárotság is megvan benned, hogy megcsináltasd. Már csak ezt a két évet kell kivárnod, hogy 18 legyél.
2014. jún. 9. 14:01
 15/22 A kérdező kommentje:

Nemrég történt velem egy kis baj, de úgy tűnik sikerült az előnyömre fordítanom. A nyáron kaptam egy enyhe gyulladást, amivel eleinte nem foglalkoztam, mert éppen csak érzékeny volt ott, de szeptemberben egyik reggelre eléggé megduzzadtak a kisajkaim és járás közben fájtak. Elmentem egyből nődokihoz és arra jutott, hogy a fityma alatt a szmegma gyulladt be (pedig mosom minden nap). Kaptam rá kenőcsöt, meg egy beutalót a sebészetre!!!

Anyám eljött velem, mert nagyon megijedt, hogy valami komoly bajom van, de a sebész elmagyarázta, hogy rutin műtét levenni azt a bőrt és lehet rá kérni tb támogatást.

Hát én annyira örültem ennek! Nov 24-én lesz a műtét!!!

2014. okt. 10. 17:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
November 24-én szorítunk!
2014. okt. 11. 20:58
 17/22 anonim ***** válasza:
74%
Én is szorítok neked ! Sokkal csajosabb leszel utána !!!
2014. okt. 12. 00:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Így majdnem 1 évvel utána mik a tapasztalatok ? Jobb lett ?
2015. okt. 2. 12:48
 19/22 A kérdező kommentje:

Ugyan nem most történt, de leírom. Altatással ment a műtét, másnap délelőtt hazamentem. Első három nap eléggé fájt, de egy hét után már csak járás közben éreztem a sebet. Egy hónap után teljesen rendbe jött. 2 hónap után semmi se látszott, csak egy normális vagina végre.

Nagyon elégedett vagyok. Állítólag lett egy pici heg a csikló körül, nem érzékelek belőle semmit, az orvostól tudom.

Szexuálisan kissé érzékenyebb lett, de inkább ez, mint az a ronda bőrdarab.

2016. júl. 8. 14:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Szuper ! Örülök, hogy jól sikerült. Megszenvedtél a szépségedért, bátor vagy !
2016. júl. 8. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!