Csikló fitymájának eltávolítása, mit gondoltok róla?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy a csiklómat teljesen befedi a fitymája, egy ráncos bőrdarab, ami kb. 3 cm hosszú és a hegye 1cm-re megvastagodik. Álló helyzetben mikor összezárom lábaimat akkor is kilátszik a nagyajkaim közül. Baromira zavar. Egyszerűen olyan, mintha egy marha nagy kapucnija lenne a csiklómnak. Utálok akárcsak ránézni is.
Titokban bejelentkeztem a nőgyógyászhoz és megmutattam, azt mondta egészségügyileg nem okoz semmit ha eltávolítják. Egyedül amiatt vagyok kényelmetlen helyzetben, hogyan adjam elő a szüleimnek. Mit tennétek a helyemben?
16L
Nemrég történt velem egy kis baj, de úgy tűnik sikerült az előnyömre fordítanom. A nyáron kaptam egy enyhe gyulladást, amivel eleinte nem foglalkoztam, mert éppen csak érzékeny volt ott, de szeptemberben egyik reggelre eléggé megduzzadtak a kisajkaim és járás közben fájtak. Elmentem egyből nődokihoz és arra jutott, hogy a fityma alatt a szmegma gyulladt be (pedig mosom minden nap). Kaptam rá kenőcsöt, meg egy beutalót a sebészetre!!!
Anyám eljött velem, mert nagyon megijedt, hogy valami komoly bajom van, de a sebész elmagyarázta, hogy rutin műtét levenni azt a bőrt és lehet rá kérni tb támogatást.
Hát én annyira örültem ennek! Nov 24-én lesz a műtét!!!
Ugyan nem most történt, de leírom. Altatással ment a műtét, másnap délelőtt hazamentem. Első három nap eléggé fájt, de egy hét után már csak járás közben éreztem a sebet. Egy hónap után teljesen rendbe jött. 2 hónap után semmi se látszott, csak egy normális vagina végre.
Nagyon elégedett vagyok. Állítólag lett egy pici heg a csikló körül, nem érzékelek belőle semmit, az orvostól tudom.
Szexuálisan kissé érzékenyebb lett, de inkább ez, mint az a ronda bőrdarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!