A nőgyógyászati vizsgálatnak normál esetben tényleg nem szabad fájnia?
Nem használt semmi UH-t?
Mert annak nem lenne szabad fájni
Engem meg (képzelkjétek) hátulról akart volna megvizsgálni -
De elutasítottam
Hát ahhoz a dokihoz már én sem akarok menni -
Szintén már hányingerem van az egésztől -
Direkt csesztetik az embert úgy látszik
Mondjuk attól is függ, mit csinál
Pl. kenetlevétel nem fájt
De jó orvos csinálta, sajnos már elment nyugdíjba azóta, most meg teljesen újak vannak -
Hát azért nagyon furcsa, hogy téged nem vizsgáltak meg uh-val, mert a petefészkeket meg aztán hogy akarná tapintással megvizsgálni?
Oda nem is tud felmenni kézzel
Egyszerűen röhej, tényleg -
Körzetinél voltál v. magánnál?
Ez azért szerintem sok mindentől függ. A vizsgálat fájdalommentes, de nem mindenkinek van a fájdalomküszöbe ugyan ott. Van akinek a ,,kellemetlen" is a fájdalom kategóriában van. Például a kenetvétel kicsit kellemetlen, hisz olyan mintha belülről kaparásznának. Van aki már ezt is úgy könyveli el, hogy fáj.
A medence áttapogatás a ,,nehezebb" hisz ekkor vizsgál kézzel az orvos. Ha pár nappal előtte szexuálisan aktív voltál valószínű, hogy érzékeny lesz a terület. Ha jó ideje nem volt szex valószínű, hogy akkor is. Nagyon sok mindentől függ. Ha olyan fájdalmad van viszont amit egy adott ponton éreztél az orvosi vizsgálat alatt, akkor ott lehet van valami, de ennek a vizsgálatból ki kell derülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!