Nők! Ti el tudtok élvezni szeretkezés közben?
Nem tudom, ez-e a legmegfelelőbb kategória, de a szerelem/szex témakörben értelmes válaszra nem igazán lehet számítani. Olvastam, hogy hüvelyi orgazmusa kevesebb nőnek van, a csiklói orgazmus sokkal gyakoribb. Én is az utóbbi csoportba tartozok. Lehet ezen valahogy változtatni, vagy semmi esély nincs rá?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
" Nők! Ti el tudtok élvezni szeretkezés közben? "
-á,hová gondolsz....
#1 vagyok, miért nem komoly az én válaszom?
Ha hosszú az előjáték, és "orgazmusközelbe" kerül a kérdező, és onnan "élesben" folytatják, akkor már egy minimális érintkezés is elég lehet ahhoz, hogy orgazmusa legyen.
Szia!
Egészen 20 éves koromig, csak csikló orgazmusom volt. Képtelen voltam hüvelyi orgazmusra. Aztán jött egy srác, akivel sikerült elérni a hüvelyi orgazmust is. Tenyleg fontos a megfelelö elöjáték, az hogy izgassátok egymást, hogy kívánd öt!
Azóta már férjnél vagyok, és vele az elsö perctöl volt hüvelyi orgazmusom. De a csikló is megmaradt. Szóval azon kevés nôk közé tartozom, akinek mindkettô mükôdik.
26/N
A szexológusok a mai napig vitatkoznak arról, létezik-e hüvelyi orgazmus, vagy azt is a csikló idézi elő, csak a hüvely felől kapja az ingereket. A csikló valójában nem olyan picike, mint ami kilátszik belőle, hanem a hüvelyt részben körül öleli belülről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!