Dr. Jánoska Éva nőgyógyászról (Oroszlányba) vélemények illetve Tatabányán tudtok még női dokit javasolni?
Milyen véleménnyel van róla aki ismeri? Milyen árai vannak?
Első alkalmam lenne és gondoltam jobb lenne női nőgyógyászhoz menni.Esetleg tud valaki helybe,Tatabányán is jó nő dokit mondani?
Nagyon jó ötletnek tartom elsőre a női orvost.
Valaki már írt itt jót a Jánoska doktornőről néhány hónapja.
Szia, azota mar biztos voltal nala, inkabb szeretnem a velemenyem leirni rola, mert talan itt nem moderaljak, mint mas weblapokon. (nem is ertem mire jo, hogy lehet velemenyezni az orvosokat neten, ha moderaljak... ja, de. fenyezni oket a jo kommentekkel, a rosszakat meg kitorolni. megvan.)
Szoval egyszer jartam a doktornonel, MINOSITHETETLEN stilusban bant velem es az engem kisero rokonommal. Leorditotta fejunket, arroganskodott, lenezett minket es kitessekelt a folyosora, amit a kutyahusegu noverkeje meg is oldott testi folenyet hasznalva. Mindezeket ugy irom, hogy egy jolszitualt fiatalasszonynak tartom magam, aki csak fogamzasgatlo tablettat szeretett volna feliratni maganak es a problema az volt, hogy mar nem gyartottak azt a fajta gyogyszert. mire a doktorno full ideges lett hogy en megis valami megoldast szeretnek tole kerni, ha kell beutalot vervetelre hogy lehessen masik fogamzasgatlot kapni, hogy kepzelem, ez nem az o dolga, felhaborito, oldjam meg. ???
lehet, hogy foorvos, de nalam embersegbol melysegesen nagyot bukott.
Kedves Kérdező!
Tudom, hogy a kérdés már idejét múlt, ezt az esetet azonban mégis szeretném kicsit szélesebb körben megosztani. Innen ugyanis (az előttem válaszolóval egyet értve) NEM fogják törölni.
Valamilyen gombás fertőzéssel kereste fel egy ismerősöm a doktornőt. Hurrá, másnapra kapott is időpontot... A doktornő nem túl nyugtató stílusában (főleg az első nőgyógyász-látogatás hatása alatt) nem túl egyszerű olyan szinten ellazulni, hogy mindenféle szerkezeteket fel lehessen helyezni az emberbe.
Mivel egy valóban nemi életet élő hölgyeményről van szó, a doktornő maga is meg volt lepődve, hogy miért nem sikerül a felhelyezés még a "szűz lányoknak való készülékkel" sem.
Pofavágások és hazugsággal vádolások (nem, ő nem él nemi életet, és igen, ő igenis használ tampont... Pedig ezek nem így vannak!!) után a tisztelt doktornő nagy kegyesen felírta a gyógyszert.
Most kérdem én... Igaz, hogy ilyen esetben talán még a legtapasztaltabb nők is izgulnak... Na de olyat, hogy valaki kifizessen többezer forintot azért, hogy utána hazudozzon?! És most másik oldalról: olyan létezhet a mai világban, hogy valaki egy olyan (igazából tucatszsámban menő) szolgáltatásért fizessen, ahol hazudozással vádolják??
Egy szóval abszolút NEM ajánlanám ezt a nőszemélyt! Aki teheti messziről kerülje el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!