III. kerületben van jó magán NŐI nőgyógyász?
Figyelt kérdés
A III. és a XV. kerületben keresnék magán női nőgyógyászt, aki 15 ezer alatt van és szimpatikus. Légyszi ha tudtok elérhetőségeket is írjatok.2014. jún. 3. 10:28
1/5 anonim válasza:
g1 intézetben van több nőnemű is. Az árakat sajna nem tudom, keress rá.
2/5 anonim válasza:
G1 intézetben Nega doktornő nagyon jó orvos,évek óta hozzá járok.
Pop Andreát nem ajánlom egyszer voltam nála ugyanott,mikor Nega szabadságon volt,és nagyon bunkó volt
4/5 anonim válasza:
Hát, Nega dokinak a hozzáértésével én nem voltam 100%-osan elégedett, de emberileg ott van, az biztos.
5/5 anonim válasza:
Margitay Györgyi doktornőt is tudom ajánlani.
Nyugodt,kedves orvos:
Viszont ő csak járóbeteg rendel,szüléstnem vezet,műtéteket nem végez.
Egyébként dr.Lengyel Máriát tudom még ajánlani,akinek Margit híd budai hídfőjéhez közel van a rendelése,a Horváth utcában.Nála szültem a lányomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!