Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » így el tudom tolni a menzeszem?

így el tudom tolni a menzeszem?

Figyelt kérdés
Júliusban megyek Olaszba, és nem akarom, h ott jöjjön meg. Mindig pontos volt a ciklusom, ki is számoltam hogy pont előtte fog megjönni, ott már nem lesz. De az elmúlt 3 hónapban sttressz miatt a 28 napos menzeszem 35 napos lett. :O És ma megint 28 napra jött meg. De ezzel az a baj, hogy pont a nyaralás első napján jön meg, és nekem sajnos több mint egy hétig tart. Tehát semmi tengerpart, úszás, városnézés (nagyon görcsölős vagyok) pont abban az egy hétben. Ha elmegyek dokihoz eseményután íratni, és olaszország előtt másfél héttel beveszem, akkor elvileg megjn és nem ott fog. Megoldható? vagy tudnak rá más gyógyszert adni?
2014. jún. 2. 20:02
 1/3 A kérdező kommentje:
Hajj, rossz kategória
2014. jún. 2. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Eseményutáni nem erre való. Erre a Norcolut való, amíg szeded, addig nem jöhet meg.
2014. jún. 2. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Most mintha a saját kérdésemet olvastam volna. Nekem is pont úgy kéne kijönnie, hogy előtte és pont aznap lenne az utolsó amikor mennénk Olaszba. De amilyen szerencsém van, akármikor megyek valahova, tuti én vagyok az egyetlen aki így jár.Szerintem ne vegyél be semmi eseményutánit, nagyon megzavarja az ember hormonháztartását. Szerintem bízz a szerencsében. Én is azt teszem. Ha eltolni akarod akkor egyél soksok citromot. Nekem az általában bejön. :D
2014. jún. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!