Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemrég jött meg (először! )...

Nemrég jött meg (először! ) és miközben egy nő menstruál lehet maszturbálni? Mármint nem fogom összevérezni mindenemet? 14/L

Figyelt kérdés

2014. máj. 31. 14:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
50%

Sokkal nagyobb a fertőzésveszély mint a nem menstruáló időszakban.

Lehetni, lehet, legfeljebb állandó vendég leszel a nógyőgyászaton utána.

2014. jún. 1. 11:50
 12/33 anonim válasza:
3%
Igen, ha egy nő menstruál, lehet maszturbálni. De te nem vagy nő.
2014. jún. 4. 09:40
 13/33 alivali válasza:
34%
Technikailag lehet, de nem ajánlatos ,mert bármilyen fertőzést elkaphatsz. Hiába mosol kezet. A méhszáj ilyenkor nyitva, tehát egyenes az út a baciknak,vírusoknak. Inkább várd meg amíg elmúlik és csak azután "játszadozz magaddal".
2014. jún. 4. 19:55
 14/33 anonim ***** válasza:
19%
Jajj, ne mond már, hogy ennyire nem tudsz uralkodni magadon!
2014. jún. 5. 09:01
 15/33 anonim ***** válasza:
83%
Atyaég, mennyi itt a szent ember :D miért kéne uralkodnia magán? :) Nem azért, de a nőnek maszturbálás közben nem szükségszerű a hüvelybe nyúlnia... Ennél kevesebbtől pedig higiénikus körülmények közt semmi, de semmi baja nem lesz. Sőt még a hüvelybe nyúlástól sem. Sokan szexelnek menstruáció mellett, és azért jelentsük ki, hogy a férfi pénisz se a legtisztább dolgok egyike.
2014. jún. 5. 09:35
 16/33 anonim ***** válasza:
29%

Szánalmas dolog és ember az akinek akár 14 évesen, akár 22 évesen szinte megoldhatatlan problémát jelent 5-6 napig NEM maszturbálni.

Sajnállak, tényleg.

2014. jún. 5. 15:17
 17/33 anonim ***** válasza:
12%
Ez az előzőnek szólt, nem annyira a kérdezőnek.
2014. jún. 5. 15:17
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell lehurrogni valakit, akit nem ismerünk. Azt sem , hogy milyen jogon ítélkeznek itt egyesek.. "Uralkodni magamon" (??) nem azt mondtam hogy, "Jajj most akkor lehet? Mert még 1 nap és belepusztulooook :C". Egyszerűen kérdeztem, egy olyan témakörben amiben még nem vagyok jártas! Itt olvasgatom a válaszokat és már konkrétan elhittem magamról hogy egy kis "szexmániás" kis tini vagyok aki nem bír uralkodni magán... Csak hogy gondolkozzanak már el azon hogy milyen jogon írogatnak ilyeneket! A hasznos válaszokat meg nagyon köszönöm :)
2014. jún. 5. 16:22
 19/33 anonim válasza:
12%
Nekem akkor sokkal érzékenyebb ezért ilyenkor nem szoktam oda nyúlni
2014. jún. 10. 23:23
 20/33 anonim ***** válasza:
36%

Ne haragudj de ha tényleg nem tudod megállni, hogy ne masturbálj néhány napot, akkor mégiscsak egy "szexmániás kis tini" vagy.

Kiteszed magad fölöslegesen erősebb fertőzés veszélyének.

2014. jún. 11. 14:36
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!