Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek gond van?

Szerintetek gond van?

Figyelt kérdés

3 éve van hüvelygombám.nap mint nap.

vettem C. Kombit, de nem használ, szerintetek súlyos? nagyon ritkán zöld volt az a folyás... vááá

nem mentem orvoshoz, mert mindenki evvel a süket dumával jött, hogy "ez természetes.." blablabla

S.O.S. létszi

2009. dec. 31. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális, valami nagyon csúnya fertőzést szedhettél össze, ennek lehetnek szövödményei is. Jobb ha elmész a Nőgyógyászhoz tud segíteni neked.
2009. dec. 31. 08:57
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg süket duma. Már régen el kellett vona menned orvoshoz. 3 év alatt tényleg ez eszemdbe sem jutott? Élsz szexuális életet? Mert akkor a partneredet is jó eséllyel fertőzgeted.
2009. dec. 31. 09:25
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem akarsz gyereket és belefér egy hosszantartó fertőzés miatti meddőség, akkor semmi gond nincs és orvoshoz se menj el, ne pazarold rá az idődet, elég ha legújabb reklámozottt csodakenőcsöt megveszed, az elmúlt 3 évben is milyen jól hatott....
2009. dec. 31. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem a canesten combi mindig segített úgyhogy ennyire azért ne húzzuk le....akinek meg nem gombája van annak meg jó h nem használ a canesten. azér mer vkinek folyása van ésmert néha viszket az nem feltétlen gomba. zold folyással meg pláne nem gomba.

amúgy nemtom, de sztem a zöld folyásra senki sem mondja h természetes.

2009. dec. 31. 11:37
 5/12 A kérdező kommentje:

én nem mondtam, hogy a Canesten Kombi nem jó, mert amíg hassnáltam, jobb is volt, de amikor elfogyott a kúp, akkor rosszabbra fordult, és szerintem gomba, mert ez a folyás:kellemetlen szagú, viszket a hüvelyem, és vörös, és néha csíp amikor pisilek, és valamikor nehezen tudok leülni... (ezek ritka tünetek, ebből csak a kellemetlen szag, meg a vörös hüvely állandó)

szerintetek nem halok meg? :O

és ha a vérembe kerül?

amúgy 16/L

2009. dec. 31. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez nem gomba, hanem valami fertőzés nekem is ugyanez szokott lenni. Az orvos adott rá valami 3 darabos kúpot, el is múlt egyből mindig.
2010. jan. 2. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nagyon nagyon elszeretnéd kerülni a nőgyógyászt és megértelek, de elkéne most menned! Menj el mindenképp! Egyszer úgyis elkell majd menned. Hidd el nem szégyen elmenni és, ha nem vagy elégedett a testeddel se azt fogja majd figyelgetni és nem fog lekicsinyíteni vagy, ha mégis kit érdekel??xD Ő egy orvos és talán most látod utoljára.:D
2010. jan. 30. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezzel el kell menni dokihoz!!!
2010. jan. 30. 18:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Óvatosan fogalmazva,nagyon-nagy butaság,hogy nem mentél orvoshoz eddig,és eddig nem szóltál a szüleidnek,főleg anyukádnak róla,ugyanis ezzel az egész családodat,a környezetedet,akik veled közös WC-t,zuhanyzót használnak,megfertőzheted,sőt sajnos,lehet hogy meg is tetted.A Canesten Combi kezdődő fertőzésre megfelelő,a tied már nagyon súlyos,sőt megkockáztatom,ha tovább húzod,a későbbi gyermekvállalásnál komoly gondjaid lehetnek,ha már zöld a váladék,ez nagyon súlyos bakteriális fertőzésre utal.Sürgősen,hétfőn keresd fel a nőgyógyászodat!!!26/N

2010. jan. 30. 20:44
 10/12 A kérdező kommentje:

jézusom. ne ijezgess :(

igazatok van. köszönöm szépen a válaszokat!

mindenféleképpen elmegyek.!

(K)

2010. febr. 3. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!