Szerintetek gond van?
3 éve van hüvelygombám.nap mint nap.
vettem C. Kombit, de nem használ, szerintetek súlyos? nagyon ritkán zöld volt az a folyás... vááá
nem mentem orvoshoz, mert mindenki evvel a süket dumával jött, hogy "ez természetes.." blablabla
S.O.S. létszi

nekem a canesten combi mindig segített úgyhogy ennyire azért ne húzzuk le....akinek meg nem gombája van annak meg jó h nem használ a canesten. azér mer vkinek folyása van ésmert néha viszket az nem feltétlen gomba. zold folyással meg pláne nem gomba.
amúgy nemtom, de sztem a zöld folyásra senki sem mondja h természetes.
én nem mondtam, hogy a Canesten Kombi nem jó, mert amíg hassnáltam, jobb is volt, de amikor elfogyott a kúp, akkor rosszabbra fordult, és szerintem gomba, mert ez a folyás:kellemetlen szagú, viszket a hüvelyem, és vörös, és néha csíp amikor pisilek, és valamikor nehezen tudok leülni... (ezek ritka tünetek, ebből csak a kellemetlen szag, meg a vörös hüvely állandó)
szerintetek nem halok meg? :O
és ha a vérembe kerül?
amúgy 16/L

Szia.
Óvatosan fogalmazva,nagyon-nagy butaság,hogy nem mentél orvoshoz eddig,és eddig nem szóltál a szüleidnek,főleg anyukádnak róla,ugyanis ezzel az egész családodat,a környezetedet,akik veled közös WC-t,zuhanyzót használnak,megfertőzheted,sőt sajnos,lehet hogy meg is tetted.A Canesten Combi kezdődő fertőzésre megfelelő,a tied már nagyon súlyos,sőt megkockáztatom,ha tovább húzod,a későbbi gyermekvállalásnál komoly gondjaid lehetnek,ha már zöld a váladék,ez nagyon súlyos bakteriális fertőzésre utal.Sürgősen,hétfőn keresd fel a nőgyógyászodat!!!26/N
jézusom. ne ijezgess :(
igazatok van. köszönöm szépen a válaszokat!
mindenféleképpen elmegyek.!
(K)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!