Mellrák szűrésre van kórházakban lehetőség?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok de még nem voltam ilyenen, csak biztonság alapon szeretnék egy ilyenre elmenni de nem tudom kórházakban van-e ilyen és mennyibe kerül2014. máj. 30. 20:05
1/7 anonim válasza:
Nőgyógyászaton a doki meg tudja nézni kézzel, esetleg ultrahanggra tovább utalhat. Mamográfiát iylen korban nem csinálnak.
2/7 A kérdező kommentje:
szóval nőgyógyászaton megkérhetem az orvost hogy mellrákot is vizsgáljon?
2014. máj. 30. 20:32
3/7 anonim válasza:
Igen, bár sokan leráznak azzal, hogy 40 év alatt nincs mellrák. De ne hagyd magad, vizsgálja csak meg.
5/7 anonim válasza:
Ebben a korban szinte elképzelhetetlen hogy rákod legyen!
6/7 anonim válasza:
Attól még megnézetheti és megnyugszik. Valamint megtanulja a nőgyógyásztól, hogy hogy kell megcsinálni az önvizsgálatot. Én nem látok ebben semmi bajt...
7/7 anonim válasza:
Nálad jobban senki nem tudja ellenőrizni a melleidet!
Mire az orvos észrevenné az LEGALÁBB 1 cm-es csomót jelentene, hiszen ő nem ismeri annyira a cicidet mint te.
Nézz utána a neten, sok leírás van az ellenőrzésről, képekkel, videoval is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!