Lenne egy számomra kényes kérdés. Segítesz? (lent)
Szia! Ideje, hogy elmenj a nőgyógyászhoz. Ha van a közeletekben gyermeknőgyógyászat, akkor oda, ha nincs, akkor nyugodtan a felnőtt nőgyógyászatra is mehetsz. Meg és ki fognak vizsgálni, hogy mi okozza a lemaradást.
Általában azt mondják, hogy amennyiben 16 éves korig nem jelentkezik az első menzesz, akkor orvoshoz kell menni. Nyugodtan megkérheted anyukádat, hogy kísérjen el, ha félsz egyedül menni.
az, h 16 évesen még nem menstruálsz, mindössze annyit jelent, h későn érsz, ne aggódj!
én 19 voltam, amikor először megjött.
mindenesetre menj dokihoz, ha még a jelét sem látod annak, h a melleid kifejlődnének belátható időn belül!
Első válaszolónak mondom: LÁNY (micsoda felfedezés):)
Amúgy nyugi,nem maradsz igy,van egy ismerősőm aki 18 évesen mestruált elöször és melle sem volt!
Azta és én még azt hittem, hogy nekem 14 évesen későn jött meg. =O
Abból amit az előttem szólók írtak szerintem nincs miért aggódnod. Mindenkinek más erősségű az első nekem 3 napig sem tartott, de van olyan ismerősöm akinek 7 napig. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!