Hirtelen nagy idegességtől előfordulhat, hogy a ciklusom közepén vérzek?
Nagyon kicsi mértékben, csak éppen akkor látom a vért, amikor a papírt oda emelem. Tegnap olyan mértékben felhúztak, hogy azt hittem, begolyózok, ma reggel pedig vérzést tapasztaltam. Produkálhat ilyet a stressz?
21/L
Én tabit szedek és 2* voltam nagyon padlón idegileg és akkor megjött,igaz nekem az kicsit hosszabb időszak volt... uh előfordulhat ez veled is, ha te amúgy nem szedsz. De annak idején volt az is hogy a 17. napra megjött, uh nálam idegi alapon kicsit bekevert néha
És ha most jönnek válaszok rám nézve, közlöm igen, jól működik a tabletta, és egészséges vagyok, járok orvoshoz.
Szintén 21L
Én Cypromixet szedek, és eddig nem tapasztaltam semmi rendelleneset mellette. Ma reggel már nyoma sem volt semmilyen vérnek... hogy őszinte legyek, tegnap eléggé megijedtem (még az is megfordult a fejemben, hogy terhes vagyok :O)
Köszönöm eddigi válaszaitokat! Várom a további tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!