Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hirtelen nagy idegességtől...

Hirtelen nagy idegességtől előfordulhat, hogy a ciklusom közepén vérzek?

Figyelt kérdés

Nagyon kicsi mértékben, csak éppen akkor látom a vért, amikor a papírt oda emelem. Tegnap olyan mértékben felhúztak, hogy azt hittem, begolyózok, ma reggel pedig vérzést tapasztaltam. Produkálhat ilyet a stressz?

21/L

2009. dec. 30. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Én tabit szedek és 2* voltam nagyon padlón idegileg és akkor megjött,igaz nekem az kicsit hosszabb időszak volt... uh előfordulhat ez veled is, ha te amúgy nem szedsz. De annak idején volt az is hogy a 17. napra megjött, uh nálam idegi alapon kicsit bekevert néha

És ha most jönnek válaszok rám nézve, közlöm igen, jól működik a tabletta, és egészséges vagyok, járok orvoshoz.

Szintén 21L

2009. dec. 30. 18:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Idegi alapon sajnos sok minden baj előjön.Mi nők még abban a "szerencsés" helyzetben is benne vagyunk,hogy akár a menstruációnkat is megzavarhatja.Persze más oka is lehet,én azt tanácsolom Neked,hogy figyeld meg a következő hónapot,és ha akkor is jelentkezne a vérzés nem várt időben,keress fel egy orvost.Mindent azért nem lehet az idegekre fogni.
2009. dec. 30. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Én Cypromixet szedek, és eddig nem tapasztaltam semmi rendelleneset mellette. Ma reggel már nyoma sem volt semmilyen vérnek... hogy őszinte legyek, tegnap eléggé megijedtem (még az is megfordult a fejemben, hogy terhes vagyok :O)

Köszönöm eddigi válaszaitokat! Várom a további tapasztalatokat!

2009. dec. 31. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!