Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először készülök megyek...

Először készülök megyek nőgyógyászatra (tatabányai SZTK-ra), valaki leírná a dolgok menetét ahogy belépek majd a rendelőbe?

Figyelt kérdés

Szóval először készülök menni menstruációs probléma miatt,nem élek még nemi életet,szóval szűz vagyok.

Hogy történik az egész? Szóval bemegyek mikor behívnak és aztán egyből vetkőzés vagy még nem kell hanem először megkérdezik csak,hogy mi a problémám stb. és aztán vetkőzés ha szükséges?

2014. máj. 27. 18:58
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocs az elírásért kicsit siettem...
2014. máj. 27. 18:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Javaslom szoknyában vagy hosszú pólóban menj! Kicsit jobb úgy átsétálni az öltözőtől az asztalig ha nem félig meztelen vagy. Hogy még szüz vagy az előtt közöld határozottan mielőtt fölmászol az asztalra, nehogy rutinból nyúljon hozzád. Sajnos volt már ilyenre példa. Az általános vizsgálat úgy szokott zajlani hogy először szemmel megnézi a területet, majd egy eszközt bevezet a hüvelybe ami jól láthatóvá teszi a méhszájat , esetleg vesz mintát a méhszájból vizsgálatra egy pálcával. A te esetedben csak akkor fog ilyen eszközt használni ha a szűzhártyádat olyan állapotúnak találná hogy ez kivitelezhető. Általában nem kivitelezhető. Aztán az egyik kezének a két újával benyúl és a hasfalon a másik kezével nyomkodja a hasad. Van olyan szűz lány akinél ez kivitelezhető és van olyan akinél ezt végbélen keresztül lehet megoldani. Rövid ideig fog tartani, és kb. olyan benyomást fogsz tenni rá mint a csemegéspultban dolgozóra 20dkg felvágott. Szóval nem kell megijedni. Az is lehet hogy kihagyja a vizsgálatot és csak gyógyszert ír fel neked. Tudom milyen ijesztő ez a várakozás addig, de hidd el nincs miért izgulnod. Fogorvoshoz menni sokkal rosszabb.
2014. máj. 27. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezik mi a problémád és csak utána küldenek az öltözőbe vetkőzni.
2014. máj. 27. 19:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és igen elégé izgulok,pláne,hogy közeledik a nap.Végeredmény miatt is izgulok,hogy mi bajom lehet és ez a dolog miatt is.Már el kellett volna mennem és most jutottam el még csak odáig,hogy legyen bátorságom elmenni....
2014. máj. 27. 20:10
 5/11 A kérdező kommentje:
És még valami..Mell vizsgálatot alapból elvégzi az orvos vagy úgy kell megkérni rá?
2014. máj. 27. 20:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana ha női orvoshoz mennél első alkalommal. Van rá mód?
2014. máj. 28. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
A többség nem csinál mellvizsgálatot , csak akkor ha megkérik rá. Ha úgy érzed hogy tapintható valami rendellenesség a melledben hívd fel rá a figyelmét ha már ott vagy.
2014. máj. 28. 12:49
 8/11 A kérdező kommentje:

Állítólag van női nőgyógyász is az sztk-ba,csak nem garantált hogy,akkor Ő fog rendelni pont amikor én megyek (időpontra)..

Köszönöm a válaszokat.

2014. máj. 28. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor érdeklődj, hogy mikor rendel a nő és menj akkor!
2014. máj. 29. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Voltál már?
2014. jún. 5. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!