Hogy lehet késleltetni a menstruációt?
Figyelt kérdés
Július 26-án megyünk nyaralni és 27-én kell megjönnie.És nagyon szeretnék csak 3 napot fürdeni mert így valami szörnyű lesz a nyaralás!:((2014. máj. 27. 14:09
1/9 anonim válasza:
irass fel a nőgyógyásszal norculot tablettát. azt ha elkezded szedni, 1 napon belül elmúlik a vérzésed. még szeded nincs meg, de ha abbahagyod a szedését akkor 2 nap múlva megjön
2/9 anonim válasza:
A legbiztosabb módja ,ha tablettát szedsz és nem tartasz 7 nap szünetet ,hanem szeded tovább folyamatosan a következő levelet . Állítólag a nagy dózisú c vitamin fogyasztása is kitolja a menstruációt .(Legalábbis valami ilyesmit hallottam)
3/9 anonim válasza:
A menzeszt úgy lehet eltolni, hogy a Norculut gyógyszert akkor kell elkezdeni szedni napi 2x1 tablettát, mielőtt megjön a vérzése kb. két nappal. Szedi, ameddig szedi vagyis mivel 20 darabos a gyógyszer, így max 10 napig, és utána ha abbahagyja akkor megjön a menzesze .
4/9 anonim válasza:
Rossz hír, sajnos csak hormontartalmú készítményekkel, fogamzásgátló tablettával lehetséges ez és csakis szigorú orvosi felügyelet alatt. Ha azonban egyébként nem szedsz tablettát akkor a nyaralás miatt nagyon nem javallt belezavarni ilyen drasztikusan a hormonrendszerbe. Tudom hogy ez pech, de nyilván minden nővel aki menstruál előfordult már hogy pont rosszkor jött meg neki. Talán késik pár napot, de ha mégsem akkor használhatsz tampont, vagy ha nem akarsz akkor térdig, combközépig be tudsz majd menni a vízbe.
5/9 anonim válasza:
Utolsó ,a Norculot tabletta pontosan hormontartalmú .
6/9 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, hormontartalmú készítménnyel lehet biztos hatást elérni, ám nálam bevált a nagy mennyiségben történő ananászfogyasztás is(de tulajdonképpen bármilyen citrusféle megteszi), valamint az agykontroll... :)
Sokszor mondogasd magadban, hogy később fog megjönni és talán sikerrel jársz. Sokan alábecsülik agyunk rejtett bugyrait, de több mint a semmi és egészségesebb is, mint egy nagy rakás hormont betolni most a szervezetedbe!
7/9 anonim válasza:
Egyébként engem nem foglalkoztat ez a menstruáció dolog . Ugyanúgy strandolok,csak tampont használok .
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok! És hol írtam hogy a norcolut nem az? Pont azért írtam amit írtam, hogy óvakodni kellene a hormonális beavatkozástól csak emiatt, mert lehet hosszú távú következménye is.
9/9 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál és azt mondta csak 15 éveseknek vagy még azoknak sem nagyon ajánlják.De azért köszönöm szépen:)
2014. máj. 28. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!