Egy kicsit furi kérdés. Először megyek nőgyógyászatra és szerintetek milyen "fazonnal" illik menni?
Azért egészségtelen mert a szőrzet hiánya miatt a puncid szellőzése korlátozottabb mint ha meg lenne. Nem véletlenül van az ott, csak ugye az általános divatot követi az emberek 90%-a.
Ollóval kellene rövidre vágni, ha neked úgy kényelmesebb és max a bikini vonalát borotválni.
Ú te jó ég, ez a beszólás elég ijesztő..remélem az én orvosom nem lesz ilyen..
Egyébként nem értem ezt a dolgot, pont ha nincs szőr akkor jobban tud levegőzni, nem? Miért volna korlátozottabb a levegőzés? Lehet egyértelmű nem tudom, csak nekem valahogy nem esik le..
Szia!
járok
Én gyantáztatok. Cukorgyanta. Kb. 10 perc az egész, és 3-4 hétig tart. Mindig úgy járok nőgyógyászhoz. Még a szüléseim előtt is legyantáztattam. Én valahogy tisztábbnak érzem magam, ha csupasz. Bár volt olyan szobatársam szülés után, aki nem szőrtelenített. A szülésnél ugyan nem protokoll a gátmetszés, de nála szükség volt rá. Ott persze leborotválták mert muszáj volt, és utána felháborodva mesélte, hogy képzeljük el, neki a vágás miatt leborotválta a szülésznő, OTT. Erre felvilágosítottuk, hogy nekünk eleve le van. Legalább szülés előtt illett volna neki is, ha máshol nem is, a bikinivonalat és a gáttájékot minimum. Úgy meglepődött, hogy mi csupaszra lekapjuk. Nem is méltatlankodott tovább. :-D Vicces volt.
Hát igen, ezt a témát nagyon sokan másképp fogják fel, szerintem ez neveltetés kérdése is. Hogy kivel mennyire foglalkoznak a szülők, biztos jó sokan kérdezgetnek itt ilyesmiről, mert otthon nem tudnak. Lehet a szobatársad is másképp volt nevelve esetleg sehogy, magától meg nem nagyon járt utána. Szerintem le fogom szedni egy kicsit, mert nekem egyébként is picit erősebben nő és szégyellem, meg jobban is fogom magam úgy érezni. De nem teljesen akkor. Csak nem tudtam, hogy vizsgálat szempontjából mennyire zavaró..
Köszönöm még egyszer a hasznos tanácsokat!
Igen, Ő egy kicsit egyszerűbb hölgy volt. Kicsit olyan "természetközeli" vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg. Elfogyott a törlőkendője, fogta a vattát (ami a köldökápoláshoz volt alapból kitéve) meleg víz alá tartotta, és azzal mosta le a kislánya popsiját. Mi, a másik szobatársammal csak néztük, hogy mit csinál? Aztán kérdeztük, hogy ezt most miért? Erre mondja, hogy kifogyott a popsitörlőkendő, és gondolta a vatta is jó, meleg vízzel. Hát.... Végül is a célnak megfelelt, de kérhetett volna tőlünk is. :-D
A vizsgálat szempontjából nincs szabály, hogy milyennek kell lennie a nemi szervnek. Van, aki a dzsungelt szereti, van aki a csupaszságot részesíti előnyben. Az orvosok véleményét nem ismerem, csak a sajátomét. Ő azt mondja, hogy mind1. Úgy fogadja el a betegeit, ahogy vannak. Ha szőrös, akkor úgy, ha csupasz, akkor meg úgy.
Zárójelben jegyzem csak meg, hogy van védő szerepe a szőrnek, de ugyanannyi káros szerepe is. Pl. hogy a szőrszálakon megtapad a baci.
Ezért én inkább legyantáztatom. Megszültem 3 gyereket úgy, hogy végig gyantáztattam. Vizsgált pár orvos (aminek azért annyira nem örültem, így a 2. babánál már lenyilatkoztam, hogy csak az orvosom vizsgáljon, hacsak nincs életbevágó szerepe), és senki sem szólt egy szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!