Csajszee.. kérdése:
Miért rendszertelen a menzeszem? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Amikor először jött meg, akkor a hónap vége fele volt mg. Kb 26.-a körül. Egyszer felfáztam, akkor kb 2-3 hónapig a hónap elején jött meg. Aztán az utolsó két alkalommal hónap végén. (először 21.-én, legutoljára pedig 22-én.) Most 26.-a van, de még nem jött meg. Ez miért van? Lehet, hogy vashiányos vagyok? Mit tegyek? Normális válaszokat kérek! Köszönöm! 15/L2014. máj. 26. 15:29
1/12 anonim válasza:
Ember, még 1 éve se menstruálsz, mégis mit vársz????
2/12 A kérdező kommentje:
már vagy 3-4 éve menstruálok. értelmes vagy.
2014. máj. 26. 15:39
3/12 anonim válasza:
Írtad, hogy 3-4 éve menstruálsz? Nagyon értelmes vagy...
Amúgy meg tudhatnád, hogy a menstruáció nem mindig pl. 22.-n jön meg, hanem ha 28 napos, akkor elsőtől számolod.
4/12 A kérdező kommentje:
írtam, hogy normális válszokat kérek:) egyszer 10-e körül jön meg, egyszer 20-a körül. szerintem ez nem normális. egyébként meg tudom, hogy 28napos. ha kultúráltan nem tudsz beszélni, akkor ne irj:) vagy válaszolj normálisan. köszönöm:)
2014. máj. 26. 15:46
5/12 anonim válasza:
Komolyan mégis mit vársz? Hogy belelátunk a hormonjaidba? Menj el orvoshoz...
6/12 anonim válasza:
Dehogyis menj orvoshoz!
Még csak 15 éves vagy, teljesen normális ez így.
Várjál, majd be fog állni szabályosabbra.
7/12 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy valaki tudna NORMÁLIS tanácsokat adni;) hány éves vagy? valami egyéb tanács?
2014. máj. 26. 15:55
8/12 anonim válasza:
utolsó 5 menzeszednek a pontos kezdőnapja (hónap/nap) mi volt?
9/12 anonim válasza:
15 évesen ez mág NEM gond.
17 éves kor körül kellene majd szabályosnak lennie, persze az sem azt jelenti hogy napra pontos lesz.
Nekem 5 nap difivel szokott megjönni és már 30 fele járok.
10/12 A kérdező kommentje:
csak engem idegesít. és mindig azon parázok, hogy "még mindig nem jött meg".. Akkor ne tegyek semmit?
2014. jún. 27. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!