Lehet bajom a Canesten Combi használatától? Eddig nem volt semmi tünetem, most csípő érzést és folyást tapasztaltam.
Elmentem nőgyógyászhoz minden tünet nélkül, mert szeretnék együtt lenni a barátommal, és a nőgyógyász azt javasolta csináljak végig egy canesten kombi-s kezelést (ezt így "szemre" mondta, kenetet sem vett). Eddig nem volt semmi bajom, most meg kellemetlen kissé csípő érzésem van és erős túrós folyásom. Ez normális a kezelés alatt? El fog múlni, ha vége a kezelésnek is, vagy most lett valami bajom?
Köszönöm a segítséget és válaszokat előre is!
Ne beszélj butaságot előző!
A nemi élet elkezdése után KB 1 ÉVVEL - és nem elötte! -javasolt az első nőgyógyászati szűrővizsgálat, vagy 23,24 éves kor körül akkor is ha valaki szűz.
(Ez nem felelősségteljesség, hanem túlbuzgóság volt, amiből baj persze nem lehet.)
Legfeljebb a Kretén nevű újság lehet az a mindenhol ahol azt írják hogy előtte és nem a nemi élet megkezdése után kell 1 évvel elmenni.
A nőgyógyász protokoll szerint van így, ha viszont szűz vagy akkor 23,24 éves korban kell megejtened az első szűrést.
Ha fogamzásgátlót akarsz feliratni, akkor az más tészta!
Akkor meg kellene hogy vizsgáljon az orvos és vért is kellene vetetni a trombózis veszély kizárása (csökkentése) miatt.
De ekkor nem azért "kell" menni, mert szeretne nemi életet élni, hanem, mert fogamzásgátlót szeretne!
Felesleges vitatkoznotok, olyan korban vagyok, hogy már rámszóltak, hogy ideje lenne egyszer megnézetnem magam.
A problémámhoz visszatérve lassan eltelik az egy hét amit az orvos javasolt, viszont a csípő érzés fájdalommá fokozódott és krémezés közben kemény csomókat érzek a hüvelybemenetnél. Most akkor tényleg volt valami bajom, ami nem, hogy elmúlt volna, hanem fokozódott, vagy esetleg érzékeny vagyok a krémre és besokallt a testem? Folytassam a kezelést, vagy inkább hagyjam abba? És kérjek új időpontot (másik) orvosnál, vagy várjak még, hátha elmúlik, ha befejezem a krém használatát?
Amúgy köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!