Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészek-daganat?

Petefészek-daganat?

Figyelt kérdés
TUDOM, már sokan írtak Róla. Hogyan lehetne rásegíteni a menstruációra? Ma délelőtt jött meg, és hétfőn műtenek petefészek-daganattal. Imádkoztam, hogy ne késsen mint ahogyan szokott is, hogy túl tudjak lenni a műtéten, viszont félek, hogy hétfőig nem múlik el?
2014. máj. 22. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszer láttam egy filmet, ahol a nők meleg vizű forrásba merültek bele a menstruáció alatt. Állítólag így 2 nap alatt kitisztulnak, és görcseik sincsenek.

Lehet, hogy érdemes megpróbálni...

Bár szerintem hétfőre már a nagyján túl leszel, és megcsinálják a műtétet.

2014. máj. 22. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz gond ezzel, meg lehet csinálni úgy is, ha még kicsit menstruálsz. Rásegíteni nem lehet szerintem. Állítólag ha tampont használsz akkor hamarabb abbamarad, de nem tudom igaz-e.
2014. máj. 22. 13:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Hál' Isten... remélem mert ,összevissza vérzek emiatt,az utolsó 4 nap volt előtte 6 ... Köszi a tanácsod. :)
2014. máj. 22. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Leírnád,hogy neked milyen tüneteid voltak még?
2014. máj. 23. 16:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia,semmi extra az asszisztens szerint.. Még jó,hogy megvizsgált a doki,már újjal kitapintotta. Hát 2 mensit vártam meg azóta a 4.nél vagyok,hát mind a 4késett 5-2-6-2 napot és iszonyatosan erős vérzés volt/van..Ennyi volt a panasz,soha nemgondoltam,hogy ez a bajom :( Elküldtek vértételre,ami jelezte a tumormarkert,hogy sokkal magasabb mint lehetne. Neked panasz?
2014. máj. 24. 07:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia,hogy vagy?
2015. jan. 26. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!