Miért gyullad be a bőröm borotválás után? Nem pöttyös lesz.
Figyelt kérdés
mármint ott lent.
Ezektől a szőrtelenítő krémektől is begyullad, pedig leellenőriztem, hogy van e benne olyan, amire allergiás lennék. Emellett, meg nem is használnak.
Az epillálás meg fáj, és nem tudom mindenhol megcsinálni.
Akkor mit tegyek? Segítsetek!
2009. dec. 29. 14:32
1/4 anonim válasza:
Irritációtól.
Ha rendszeresen kened krémmel pl borotválás előtt 1-2 nappal és borotválás után kb napi 2x 3-4 napig akkor nem lesz gyulladt.Legalább is nekem nem.Használj Sudocrem-et vagy neogranormon kenőcsöt.Gyógyszertárakban kapható.
2/4 anonim válasza:
ha borotválás,a szőrtelenítő krém,és az epilálás,se megfelelő neked,akkor a gyanta marad,kozmetikus,mindenhol szépen megtudja csinálni,persze ez is fáj,de ki lehet bírni,sztem megéri :-)
3/4 A kérdező kommentje:
De olyan ciki lenne kozmetikushoz menni, mert az unokatesóm az...
2009. dec. 29. 16:55
4/4 anonim válasza:
Ha mondjuk jóban vagy az unokatesóddal és jól ismeritek egymást + egész privát témát megosztottatok egymással akkor hozzá is elmehetsz, bár én nem mernék egy kozmetikushoz menni ilyen ügyben talán majd egyszer.Bár az ő szakmájuk ők választották és az ezzel is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!