Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van valami fehér "trutym...

Miért van valami fehér "trutymó" a nemi szervemben? A csiklóm környékénél van

Figyelt kérdés
Hiába fürdök, tegnap este is meg fürödtem, de ma reggelre ismét olyan lett. Nem fáj, nem viszket, de olyan. Nem élex szexuális életet. Mit tegyek vele? Nem fáj, nem viszket, semmi. Ezzel orvoshoz kell menni?
2009. dec. 29. 14:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nekem nem tom, mióta van, mert eddig még sose néztem meg :D
2009. dec. 29. 14:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális. (SZERINTEM) Legalábbis nekem mindig volt, és van is. Hiába fürdök rendesen. Ezért szoktam intim törlőkendőt használni, mert bár nem érzek semmit, és nem venném észre, ha nem nézném meg, de engem zavar, hogy tudom, hogy olyan. 16L De lehet, hogy tévedek és mégsem normális dolog? Húha most kicsit elbizonytalanítottatok, de én sem akarok orvoshoz menni:D
2009. dec. 29. 15:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Most akkor fehér trutymó? Vagy fehér váladék? Nem mindegy.
2009. dec. 29. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a fehér hüvelyváladékra gondol a kérdező. Az pedig teljesen normális.
2009. dec. 29. 16:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát inkább a csiklóm környékén van,nem a hüvelyemnél.Nem tudom,mi a különbség a váladék és a trutymó közt :D hát ilyen darabkás,vagy nem tudom,hogy mondjam:S
2009. dec. 29. 16:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez normális. Nekem is van. Fehér hüvelyváladék. És ahogy az kijön a hüvelyedből, és pl. megtörlöd a puncid pisilés után, a wc papír darabkáktól lesz darabos. Undin hangzik, de ez így van.

18/L

2009. dec. 29. 17:17
 17/21 anonim ***** válasza:
17:17: akkor jó, most engem is megnyugtattál:) Mondtam én, hogy természetes:D 16L
2009. dec. 29. 17:28
 18/21 anonim ***** válasza:

17:17

énis megnyugodtam :D reménykedtem benne h természtes :D

16L

2009. dec. 29. 17:30
 19/21 A kérdező kommentje:
dejóóóó :D örülök,h mindenki megnyugodott :D én is! :D
2009. dec. 29. 19:09
 20/21 anonim ***** válasza:

ha darabkás lesz az nemfeltétlen normális, mégha nemis gomba okozza. általában a nem megfelelő tisztálkodástól szokott olyan apró darabkás lenni a csikló környékén. a nem tudom h minden nap fürdesz, el is hiszem neked, de használsz intim mosakodót? nem mindenkinek válik az be hacsak sima vízzel, vagy tusfürdővel mossa. ha használsz akkor lehet h nem megfelelőt, pl lactacyd, az túlságosan is tejsavas és sokaknál gombát okoz, vagy fehér trutymót.

próbálkozz egy intim mosakodóval, vagy ha használsz akkor egy másik fajtával.

2009. dec. 30. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!