Amikor nem jön meg a menstruáció, olyankor fel sem épül a nyálkahártya?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok és évek óta rendszeres volt a menzeszem, mióta beállt mindig pontos volt, a 26 és 35 napba mindig belefért, de ebben a hónapban valamiért nem akar megjönni. Már a 38. napon vagyok és semmi. Nagyon meg vagyok ijedve, a legrosszabbra gondolok, de kivárom a jövőhónapot és ha akkor sem lesz semmi, kénytelen vagyok dokihoz menni. Mi lehet ilyenkor a baj? Semmim nem fáj, igaz elég erős görcseim voltak az utóbbi időben, ha megjött, de elvileg az normális volt. Járt már valaki így, aztán helyrejött? És ilyenkor a nyálkahártyával mi van, fel sem épül?2014. máj. 20. 21:02
1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, terhes nem lehetek, nem élek nemi életet és az utóbbi időben sokat idegeskedtem, személyes okok miatt, ez közrejátszhat?
2014. máj. 20. 21:04
2/5 anonim válasza:
ha nincs menszesz,alapból le se szakad a nyálkahártya ... vagy javits ki
3/5 anonim válasza:
De felépülhet a nyálkahártya, ez változó, hogy felépül-e vagy sem.
És évente 1-2 ovuláció kimaradhat egészséges nőknél is, szóval egyelőre ne idegeskedj, várj a következőre.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most még nem is parázok annyira, inkább ha legközelebb sem lesz semmi.
2014. máj. 21. 20:39
5/5 A kérdező kommentje:
Na, végül csak megjött ma, de késett egy jó hetet. Remélem ez még akkor nem jelent semmi rosszat, csak az idegesség miatt késett pár napot. Megnyugodtam. Gondoltam megírom, ha valaki hasonlóan jár, ne parázzon nagyon, mert az is eltolhatja.
2014. máj. 24. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!