Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha pont akkor jon meg?

Mit tegyek ha pont akkor jon meg?

Figyelt kérdés
Pont az egyik nyari taborra jonne meg a menstruaciom. Fel eve van meg es eddig pontosan megjott, pedig ugy orulnek, ha kesne, mint mas fiatal lanyoknak! Lesz medencezes, es erre a taborra vartam 1 eve. Feltuno is lenne ha ameddig masok vigan ugralnak a vizbe, addig en ulnek a parton :( eszembe jutott a tampon de tartok a tss-tol. A kerdesem azon kivul hogy mit tegyek az, hogy ha a tampon az egyetlen lehetoseg, nem lesz-e bajom akkor sem ha mondjuk tss-re hajlamos vagyok, de csak keves ideig hasznalom a tampont (max 1 ora). Erre azert gondoltam, mert lehet, hogy addig nem szaporodnanak fel a bakteriumok (mar ha ilyenre eselyem van)? 14/L

2014. máj. 17. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy óra tampontól semmi bajod nem lesz.

Pancsi után kiveszed/kicseréled és kész.

Azért ne a kiránduláson használd először.

És előtte szappanos kézmosás.

2014. máj. 17. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!