Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 26. -án lesz műtétem Laparasco...

26. -án lesz műtétem Laparascopiával tervezett, a jobb petefészkemen találtak valami csomót 6x-5 cm-es, ca125 tumormarkerem nagyon magas értéket jelzett egész pontosan 677.7?

Figyelt kérdés

De a ct és az mri nem mutatott konkrét daganatot.

Műtét közben elküldik a mintát, és még közben vissza is jön az eredmény,és az alapján alakul majd ,hogy mit kell velem csinálni. Kérdezem Én,hogyha ki kell venni a jobb petefészkemet attól,még van esélyem a teherbe esésre ugye?! És nem veszik ki mindkettőt,ugye? Magától a műtéttől nem félek,tudom,hogy csak jót akarnak Nekem és végig fogom aludni,utána meg túlélem a fájdalmat :) Volt 2 vetélésem,és iszonyatosan félek,hogyha esetleg nem lehet picibabám. Kérlek írjon akinek van tapasztalata esetleg?

2014. máj. 17. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki kell venni, akkor csak azt veszik ki! A másik petefészkeddel simán teherbe eshetsz!

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

2014. máj. 17. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn megyek altatós doktorhoz, meg főorvos fog műteni..Vele is akkor beszélek meg mindent. Nagyon remélem,és amint azt mondja ,hogy ráállhatunk a babatémára bele is vágunk,nehogy valaha is megtámadja a bal oldalamat is :( Nem élném túl,ha azt mondanánk valaha is ,hogy nem lehetek édesanya. Köszönöm szépen,hogy írtál. :)
2014. máj. 17. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nálam is rezeg a léc, hogy lehetek-e valaha anyuka...

Ha gondolod, a doki után dobj egy privit! Addig is szorítok nagyon!

2014. máj. 17. 14:14
 4/6 A kérdező kommentje:
A Világon a legrosszabb :( Kitartáás. Írok majd.
2014. máj. 17. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy petefészekkel simán lehet babád!!
2014. máj. 18. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia mi tortent veled azota?
2018. máj. 4. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!