2 hónapja mért nem jött meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
El kezdtem kondi terembe járni február óta, eszek ilyen multi pro vitamint fehérjét bcaa meg glutaimnt fogytam is és diétázom is. És kicsit meg vagyok ilyedve, hogy ez a 2. hónap! Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 16. 21:13
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy terhes és korábban teljesen rendszeresen jött a menstruációd, akkor keresd fel az orvost. Lehet, hogy nem kéne semmit szedned, akár azok is boríthatták a hormonháztartásod.
2/5 A kérdező kommentje:
Terhes tuti nem vagyok! És igen rendszeresen volt!
2014. máj. 16. 21:26
3/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit túl durván kezdhetted el az edzést és a diétát (ha terhes nem lehetsz). Ismert dolog a menstruáció fogyókúra vagy anorexia miatti kimaradása, illetve a nagyon durván sportoló lányoknak is megszűnhet a menstruációja. Sürgősen állj vissza egy normálisabb, kevésbé szélsőséges életmódra, mert később nagyon-nagyon nehéz lesz "visszaszerezni". EGYÉL RENDESEN és SPORTOLJ ÉSSZEL, mert a szervezeted beállt éhezési üzemmódra, azért nincs menstruációd.
4/5 A kérdező kommentje:
Pedig nem éhezem! Napi 5x eszem keveset. Az tény hogy nagy elhatározást tettem, hogy sikerűljön lefogynom 60 kilóra. Most vagoyk 62 és 163 cm. Eddíg minden szart megettem és most hogy tisztán étkezem ez nem jó a szervezetemnek? Én ezt nem értem!
2014. máj. 16. 21:34
5/5 anonim válasza:
A szervezeted azt érzi, hogy éhezel. Hogy ez azért van, hogy keveset eszel, vagy azért, mert amit eszel, azt leedzed, vagy azért, mert nem megfelelő a tápanyag-összetételed, mivel bedőltél valami radikális diétának, azt a részletek megosztása nélkül nem tudhatjuk. De higgy a szervezetednek, az tudja, mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!