Ha egy lánynak megjött a baja, és mellette ül egy férfi. A férfi megérzi a betét/ véresbetét illatát?
Hááát, ha napokig ugyanaz a betét van bent...
Nem, semmit nem lehet érezni.
A nők megérzik egymáson. Nem feltétlenül az illatát, persze azt is néha, de valahogy érzed a másikon a változást. Tudod, azért van, hogy egyszerre jön meg a nagyon jó barátnőknek, mert régen a bébiket több embernek is szoptatnia kellett az őskorban, így össze kellett szokni a nőknek.
Nem vetted még észre, hogy a férfiak mindig bámulnak, ha megvan a menzeszed? Ez tuti, hogy ugyanolyan ösztön, megérzik a szagot, de biztos, hogy csak tudat alatt. Ebben egészen biztos vagyok, már 16 éve mestruálok és minden hónapban megtapasztalom ezt. Pedig nem ragyogok olyankor, hogy jaj de kelljen bámulni:D De ez olyan, mint a kutyáknál a tüzelés.
Szerintem a vér szagát nem érezheti egy másik ember nadrágon+bugyin+betéten át, mert a saját esti "lenti" bepállott szagunkat se érzi más, csak mi.
Én is észrevettem, hogy menses idején jobban bámulnak a férfiak, de már több lépés távolságról, tehát biztos nem a szag miatt.
Én viszont meg szoktam érezni néhány nőismerősömön, pedig ők nem ápolatlanok. Az én váladékomnak is van szaga, és hiába cserélem a betétet gyakran, ha az ember reggeltől dolgozik, délutánra már büdi.
Utolsó, pontosan nem akkor bámulnak meg a férfiak, hanem a peteérés időszakában! Erre számtalan több száz, ezer főt bevont kísérletet csináltak. A férfiak az ovuláló nőket tartották a legvonzóbbnak.
Valószínűleg te érzed magad rosszabbul ezeken a napokon és ezért érzed, hogy mindenki téged néz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!