Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet? Mi lehet? Lehetséges...

Mi lehet? Mi lehet? Lehetséges h megütöttem és azért? Vagy?

Figyelt kérdés
Nő vagyok és nemi szervemnél,pontosabban a nagyajkamban van egy görcs szerű keményedés, nem túl nagy de ilyen még soha nem volt.Mire gondoljak?
2009. dec. 28. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Valószínűleg egy furunkulus (megnagyobbodott , begyulladt nyirokcsomó). A legváratlanabb időpontokban és meghatározhatatlan okok miatt :=) szokott ilyen kialakulni, de általában néhány nap alatt magától elmúlik. Ha fáj, vagy egy héten belül nem múlik el, orvoshoz kell menni, kapsz rá kenőcsöt.
2009. dec. 28. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen még régebben, tinédzser koromban évente több alkalommal is. Kicsit fájt. Anya mindig azt mondta, hogy biztos kidörzsöltem, de ezek szerint nyirokcsomó okozta. Néhány napon belül valóban elmúlt minden alkalommal. 20 múltam és már 3 éve nem volt.
2009. dec. 29. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!