Szeméremajak duzzanat, de mitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hátha volt már valakinek ilyesmije... 2 napja esténként bedagad a szeméremajkam jobb oldalt. Nem piros, nem viszket, nincs rajta semmi seb...stb. Egyszerűen bedagad 2-3-szorosára. Reggelre elmúlik. Volt valakinek ilyenje? Mi lehete ez, esetleg valami allergiás reakció? Más nem jut eszembe...2009. dec. 28. 10:48
1/7 anonim válasza:
Lehet,hogy valamire vágysz.Ne vedd sértésnek,de nem lehet,hogy élvezel?
2/7 anonim válasza:
Nekem sex után duzzad meg..lehet hogy igaza van az előző válaszolonak..
3/7 anonim válasza:
Nekem is bedagad szex után és elmulik, nem tudom hogy ez normális-e. Meg most kb. 3.hónapja hogy be van dagadva és nem mulik el rola a duzzanat. gombával kezelt a doki, de én ugy érzem hogy meggyógyultam, de mégis be van még dagadva :(
Utolsó: Neked egyből elmulik szex után? Valaki nem tudja hogy miért dagad be szexkor? :S
4/7 anonim válasza:
Azért dagad be szexkor amiért a férfiaknak erekciója van. Attól h a nőknek nincs péniszük ugyanúgy vér tolul a nemiszervbe mint náluk. Nőknél ez a szeméremajak és a csikló megduzzadásával jár. van akinél ez kevésbé látványos mert kicsik a szeméremajkai van akinél alapból nagyok és így ilyen esetben még nagyobbak lesznek szal jobban látszik. De bizonyos mértékben ez a jelenség mindenkinek meg kellene h legyen.
5/7 nagyoncsini válasza:
nekem szex után duzzad meg..mint egy virsli :(..
nem attól mert elélvezek, ez biztos! én is segítséget kérek! ki járt még így?
6/7 anonim válasza:
jelenleg nekem is be van dagadva a bal oldala, én nem szexeltem még szűz vagyok..és 2x3x volt ilyen velem és most megint
7/7 anonim válasza:
Ma sexeltem eletemben masodszorra es nekem is volt mar ilyen
nos es ma az egesz bedagadt nekem is:(
faj de legutobb ket nap alatt elmult..
leulni alig tudok..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!