Miért van minden hónapban barnás folyásom?
Terhesség kizárva. Védekezünk rendesen. Tudni kell rólam, hogy sose állt be rendesen a menstruációm.
Múlt hónapban 1 hétig barnás folyásom volt (valószínű ennyi lehetett a menstruációm, mert utána nem jött meg). Most viszont megint elkezdte (24. napnál tartok).
Nem tudom, hogy ez mitől van.
Ha peteérésem lenne, akkor nem tartana 1 hétig, nem?
Ha megint nem jön meg rendesen, mi lehet a baj? El fogok menni majd dokihoz, csak jelenleg nem rendel.
Iyen idős koromban nekem is többször előfordult, hogy barna volt a menzeszem. Szóval gyenge, meg rendszertelen is volt mindig. Nem emlékszem pontosan, hogy hány éves lehettem, mikor elmúltak a barnázások, de talán úgy 21. Peteéréskor nagyon ritka, nem sok nőnek van, meg akkor is csak pár csepp és napokig, főleg nem egy hétig.
De ha alkalmad adódik, akkor kérdezz majd rá a dokinál.
Eddig nem fordult elő ilyen, tehát mindig megjött rendesen, csak ugye a ciklusom hossza volt változó. Ezért nem is értem . :/
Az a baj, hogy akkora ... (nem akarok csúnyát írni) az orvosok, hogy a rendszertelen ciklusomra se tudnak mit mondani! Annyival letudja, hogy írna fel tablettát, de nem tud felírni semmilyet, mert a vérvizsgálatot azt meg nem tudják elvégezni! Biztos stresszes vagyok meg helytelenül táplálkozok... persze... könnyű erre fogni. Nagyon odafigyelek arra mit eszek, sportolok rendszeresen, nem vagyok ideges fajta, szóval ez mind kizárva...
Csak így tényleg, hogy menjek el egy orvoshoz, mikor ugyan ezeket mondaná el? Mi értelme van? Tablettával nem akarom terhelni a szervezetem.
Igen, pontosan ezt mondtam az orvosnak! Egészségügyi suliba járok és azért tanulunk ilyenekről, ha nem is olyan mélyen... de tudom, hogy ez nem szabályozná, hanem kikapcsolná, pontosan, ahogy te írtad! De erre felháborodott rám, mondta, hogy akkor nem is érti minek mentem el, nem tud mást mondani...
Nekem is ilyenek a ciklusaim (volt 53 is!).
Most azért is aggaszt ez a dolog, mert barátom meglepetést tartogat számomra, és kérdezte mikor jön meg... na mikor. :) Nem tudom, azt se tudom honnan-hogy számoljak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!