Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 gyerekem van és már 2-3 éve...

Tóthné ágnes kérdése:

2 gyerekem van és már 2-3 éve max 3 napig tart a havim és olyan kevés hogy 1 tisztasági kell 1 napra és első nap sötét barna mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2014. máj. 11. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász mit mondott?
2014. máj. 11. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez van. Engem a dokim januárban kismedencei uh-ra küldött. El is mentem, de az első nap nem sikerült bejutnom az sztk-s uh-ra. Nekem pedig nincs sajnos annyi felesleges időm hogy napokat ott üljek.
2014. máj. 11. 20:01
 3/6 A kérdező kommentje:
nem voltam még dokinál
2014. máj. 11. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

3 éve nem volt nőgyógyásznál? Éves rákszűrés?

Szerintem menjél el minél előbb, mert a menstruáció megváltozása nagyon sok nőgyógyászati problémára utalhat, amivel ha nem foglalkozol, akkor komoly gondok is lehetnek belőle.

Van esetleg spirálod? Mert attól is szokott ilyen lenni.

2014. máj. 11. 20:08
 5/6 A kérdező kommentje:
vagy is mikor emlitettem az orvosnak akkor azt mondta hogy az normális de szerintem nem és a párommal 8 hónapja probálkozunk és nem estem teherbe félek hogy a havim miatt
2014. máj. 11. 20:11
 6/6 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál csak nem ezzel a rákszűrés eredménye az nagyon jó
2014. máj. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!