Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex közben/után nagyon erős...

Szex közben/után nagyon erős hasi fájdalmat érzek. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Rendszeresen jártam nőgyógyászhoz, de a gyógyszerek folyamatosan rontottak az állapotomon. Most már a petefészkeim is szoktak fájni. Amikor gyógyszert szedtem, akkor sosem szeretkeztünk. Lassan javult a helyzet, mert úgy döntöttem, egy ideig nem szedek gyógyszert. (Fogamzásgátlót nem is szedtem soha, MINDIG óvszerrel védekezünk, a gyógyszer alatt a hüvelygyulladás elleni dolgokat értem.) Eddig nem éreztem semmilyen fájdalmat szex közben, de az utóbbi 2 alkalomkor annyira fájt a hasam, hogy mozdulni sem tudtam. Ez nem menstruációs fájdalomhoz hasonlított, nem csak a hasam alját érintette. Olyan volt, mintha a hüvelyemből indulna ki, és még a húgyhólyagom környékén is nyilallt. Egyelőre nem tudok nőgyógyászhoz menni, mert időpontot sokára fogok kapni, de azon gondolkodtam, hogy magánrendelésre kellene mennem, mert hihetetlenül hanyag az a doki, akihez most járok. Szerintetek egy sima kivizsgálás mennyibe kerülne? Nektek volt már ehhez hasonló fájás?
2014. máj. 11. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Mitől van rendszeresen hüvelygyulladásod és petefészek gyulladásod, ha mindig óvszerrel szexeltek?

Szerintem most is van valami nőgyógyászati problémád, azért fáj.

Magánrendelés ára gondolom, mindenhol más. Az én dokimnál 10.000. Ft egy vizsgálat.

2014. máj. 11. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!