Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van barna folyásom?

Miért van barna folyásom?

Figyelt kérdés
Holnap lesz két hete, hogy barna zselés folyásom van MINDEN NAP! Nem értem mitől van, sosem tapasztaltam még ilyent, kissé zavar ennek a tudata. Mitől van? Halálos? Menjek dokihoz, vagy ez természetes?

#Barna.folyás
2014. máj. 9. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz. Lehet hormonzavar, lehet fertőzés, méhszájseb, stb. Ne gondolj arra, hogy halálos, biztosan nem az, de lásson doki
2014. máj. 9. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
s a doki meg fogja nézni? én szégyellném megmutatni..
2014. máj. 9. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:

a dokinak nem mutatsz újdonságot.

Az enyém azt mondta, hogy max. én érzem kellemetlenül magam, de ő hozzá van szokva.

2014. máj. 9. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Dehogy halálos!

Várd meg a következő mensit, hogy elmúlik-e vele,ha nem akkor majd keress fel egy orvost.

Első alkalommal mindenképpen női orvost keress, mert nem mindegy milyen "élményeket" szerzel a későbbiek miatt.

Mennyi idős vagy?

2014. máj. 10. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is megvárnám a következő mensit és ha nem múlne el akkor doki.

Próbálj női orvost keresni, elötte nem olyan "nehéz" a terpesztés.

2014. máj. 11. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!