Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Folytonos hüvelygombától...

Folytonos hüvelygombától kialakulhat méhnyakrák?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy kérdést ahol ezt vitatták. Sajnos nekem is folytonosan hüvelygombám van, mindig összeszedem valahol. Ettől a sok fertőzéstől kialakulhat méhnyakrák? Vagy azt csak HPV okozza? Hallottam olyant, meg barátnőm is mondta, hogy nem csak hpv-nél alakulhat ki.
2009. dec. 27. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
nos ezt pontosan az orvostudomány sem tudja. a rák ugye a sejtek káros burjánzása, a gombáktól nem is, de a sok antibiotikumtól amivel irtod attól inkább adódhat olyan körülmény a szervezetedben, amitől beindul a rákosodás folyamata. azt javaslom, kezeld a gombákat homeopátiásan, gyógynövényekkel és próbálj jobban vigyázni, pl usziba mindig tégy tampont, soha ne ülj le idegen helyen a wc-re, és a fiúkkal nem elég a tabletta- kell a gumióvszer ha ennyire könnyen összeszeded.
2009. dec. 27. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem, legalábbis én nem tartok tőle és erről még nem is hallottam.

nekem is visszatérő hüvelygombám van, pedig régebben nem is voltam rá hajlamos.

megkérdezhetem, h mivel, hogyan kezeled?

24L

2009. dec. 27. 12:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is örökké visszatér. Canesten Combit használtad már? Elvileg nagyon hasznos még a Grapefruit csepp is.
2009. dec. 27. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Gomba nem okoz sem rákot,sem meddőséget,nem kell kivenni a méhedet,a petefészkeidet,nem lesz emlőcisztád.. meg nemtudom mmég miylen rémhírek terjengnek az interneten. A gomba nagyon makacs de csak a hüvelyben él meg,nem húzódik feljebb,nem okoz semmilyen maradandó károsodást. Makacs betegség,rohadt kellemetlen (viszket,rengeteg folyás) de nem veszélyes. Én is nagyon sokféle gyógyszert kirpobáltam mire egy egyszerű gyógyszertári 300 ftos kúp végleg elmulasztotta (kop kop). Kakaóvajas kúpot kérjetek a dokitól,hátha nektek is segit.
2009. dec. 27. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:

canesten kombi nekem nem ért semmit, inkább a mikogal kenőcs és hüvelykúp együttes használata, ami elmúlasztja, de néhany nap múlva visszatér :S

nekem az urológus mondta (jobb, mint a nődoki), h a gomba mindig jelen van a hüvelyben, csak néha intenzívebben kialakul, ahogy az urológusom mondta: olyan, mint az erdő eső után, vagyis több a gomba és észreveszed, h jelen van.

ezért mondta, h vegyek hüvelykapszulát (gynophilus, recept nélkül), ami fenntartja a hüvelyflóra egyensúlyát, de renszeresen kell használni.

2009. dec. 27. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyszer föltettem a dokimnak ezt a kérdést és kiröhögött és megkérdezte:ha valakinek sűrűn van mandulagyulladása annak mandularákja lesz?

Semmi köze hozzá.

Nekem hüvelygombára bevált a teafaolaj,foghagyma és torma.Ja és no édesség.

2011. ápr. 10. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Méhnyakrákot nem okoz sem hüvelygomba,sem spermaölő.A hüvelygomba nem okoz sem meddőséget,sem méhnyakrákot sem petefészek gyulladást.
2011. ápr. 10. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!